anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal Comuna OSTROV, JUDETUL CONSTANȚA

JuganaruMarian
Începător

Îmbunătățiri va rog cu semnalu in Comuna OSTROV JUDETUL CONSTANȚA sunt abonat orange de 3 ani de zile tv internet si sim semnalul la retea sim este total la pamant E'" este destul de chinuitor cu semnalul va rog punetine RELEURI GSM mai multe adresa o gasiti pe numele abomat JUGANARU MARIAN, VA ROG 

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

În Comunitatea Orange suntem majoritatea tot clienți ca și tine, deci nu putem noi să te ajutăm decât cu sfaturi. Dacă sunteți mai mulți, te sfătuiesc să faceți o sesizare comună, cu numere de telefon și nume și prenume ( un tabel) și să-l trimiteți la adresa de email serviciul.clienti@orange.com.

Eu așa am făcut cu ani în urmă pentru o localitate din Argeș și am reușit. Sigur, după ce am trimis mai multe sesizări, nu imediat.

Totodată, Orange a achiziționat și cel mai mare spectru în benzile de 700 și 1500 Mhz, în licitația de anul acesta, lucru ce mă face să cred că au planuri mari la nivel de țară și în mediul rural, pentru a face acoperire decentă. Sigur, va mai dura acest lucru.

Poți totodată, dacă nu reușești să faceți o sesizare comună, să le scrii  din secțiunea Contact : 

https://www.orange.ro/contact/

Îți urez multă baftă și sper să reușești în demersul tău! Dar fii insistent!

Sărbători fericite! 

FLo1
#StarMember

@JuganaruMarian: Bun venit în Comunitatea Orange. Pentru ca o sesizare individuală (ca a ta) să fie ascultată (nu doar auzită) este nevoie să fie solicitată de mai multe voci. ”Repertoriul” de solist nu va avea izbândă, dar dacă vă adunați mai mulți în cor.... posibil să se schimbe ceva pentru anul viitor. Cel puțin îmbunătățire, pentru că amplasamente noi (construcții de la zero) nu cred să fie. Ultimele presupun și investiții cu cheltuială fixă (teren, construcție) nu doar variabilă (energie, chirie teren, amortizări). Succes.