anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal 5G Galati

laurentiu73
Junior

S-a spus ca reteaua 5G a devenit activa in Galati...dar desi am un abonament cu 5G si telefonul este s23 ultra...nu am vazut 5G in nici o locatie din orasul Galati...A "prins" cineva 5g in Galati ? Multumesc anticipat

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember

Salut,

Esti client Orange Romania sau Orange Romania Communications (fost Telekom Fix)?

De asemenea, ai 5G-ul activat pe cont? In mod normal nu se activeaza automat. Deci, daca nu ai cerut lucrul asta, e posibil sa nu fie activat pe cont.

Solutia in cazul asta ar fi un apel la relatii clienti (maine dimineata) si cerut sa-ti activeze 5G-ul pe cont.

Cu mentiunea ca, daca esti client OROC (fost Telekom Fix), e posibil sa nu mearga, chiar si asa. Problema in cazul asta fiind pe partea Samsung.

Client Orange

Sunt pe abonament , 15 euro...cum se poate verifica daca 5G este activ pe cont ? in contul orange nu apare nici o optiune privind activarea sau statusul optiuni 5G.....Multumesc...

Cel mai sigur, intrebi. Nu stiu cum altfel ai putea afla. Intr-adevar nu exista o optiune in My Orange pentru asta, din pacate.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sunt destui care au prins. Ai și în link ceva exemple, îți pun și poze.

https://forum.softpedia.com/topic/1073778-5g-orange-romania/page__st__8406

 Trebuie să ți se activeze profilul 5g pe contul de abonat, din centrală.

Poți să îi contactezi din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

O poți face chiar și din aplicația My Orange, apeși pe cele 3 butoane din dreapta jos (Altele), apoi pe Contact și feedback -Scrie-ne și apoi transfer operator.

Sigur, astea dacă ești client Orange Romania, pentru că în cazul în care ești client Orange Romania Comunications, e mult mai complicat și nu știu dacă îți va merge.

Poți să le scrii din secțiunea Contact și lor, adică de aici:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Poți, de asemenea , să-i suni, începând de mâine, după ora 8.00, la numărul 300/0374300300-1-1-1-0, ascultând la fiecare etapă ceea ce spune robotul, chiar dacă te va identifica Djia, cu ultimele 6 cifre din CNP.

Baftă multă!

mihai_13
Maestru

"este" 5G in Galati  - daca ai fost in zona Potcoava(de exemplu) si nu ai "prins" ori esti client OROC ori inca nu este activat 5G din  "centrala" sau ai un model vechi de sim.. ia contact cu serviciul clienti prin metodele descrise de colegi...