anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsa semnal telefonie Hurezul Mare, jud Satu Mare

Adrian_46
Junior
Buna ziua! As dori sa sesizez cu speranta unei rezolvări cat mai urgente o situație de lipsa semnal.
Este vorba despre localitatea Hurezul Mare jud Satu Mare. Începând de acum aprox 8 luni esge un semnal foarte slab la telefonia mobila. Acest semnal slab nu este doar la o locație ci pe intreaga zona. Este greu de purtat o convorbiri de 5 minute fara întreruperi. Inclusiv cand se suna la medic. Dupa cateva informari via internet am vazut ca o posibila cauza ar fi si montarea de amplificatore a cuiva din zona cea ce ar perturba semnalul altora. Mentionez ca in acea zona era un semnal bun pana acum aprox 8 luni.
In speranta unei rezolvări, multumim anticipat.
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Buna! La serviciul clienti ai incercat sa faci o sesizare despre aceasta problema, sa vezi ce raspuns primesti? Comunitatea este formata din clienti, nu este un serviciu pentru sesizari.. Aici ne ajutam intre noi cu informatii, despre diverse situatii, pe care vrem sa stim cum le-au tratat alti clienti, despre diverse produse si servicii Orange.. In primul rand, ar trebui sa te adresezi serviciului clienti, trimitand o sesizare prin e-mail, despre situatie, prin formularul de aici.. https://www.orange.ro/contact/

DanielaH
Moderator
@Adrian, în primul rând bun venit în Comunitate! Ne pare rău pentru situația descrisă de tine și înțelegem nemulțumirea ta. Vom trimite feedbackul tău colegilor noștri de la departamentul tehnic. Ne-ar ajuta însă ceva mai multe detalii. Problemele se manifestă indoor sau outdoor? Sunt și alte persoane în zonă care întâmpina aceleași dificultăți?

DanielaH
Moderator
Am revenit cu o informație primită de la colegii noștri. În acest moment se efectuează niște lucrări la releul care acoperă zona ta și este posibil ca în anumite intervale de timp rețeaua să fie congestionată. Vom reveni aici cănd vom avea confirmarea că lucrările au fost finalizate și situația a revenit la normal. Mulțumim pentru înțelegere.

Adrian_46
Junior
Mulțumesc frumos pt răspuns.

DanielaH
Moderator
@Adrian, colegii ne-au informat că lucrările au fost finalizate. S-a îmbunătățit și în zona ta semnalul?

Adrian_46
Junior
Buna ziua! Mulțumesc mult pt interesul aratăt. Se vede o schimbare majora in calitatea semnalului. Am privit cu reticenta la începutul intervenției dar ma bucura rezolvarea. Cu stima Adrian Ilut.

DanielaH
Moderator
Adrian, ne bucurăm și noi și te mai așteptăm în Comunitate.