anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsă semnal după scoatere sim din telefon

Stefans85
Junior

Salut, a rămas mama fără semnal și am introdus cartela ei în telefonul meu să văd dacă este funcțională, am văzut că nu are semnal nici pe telefonul meu și m am gândit că nu mai este funcțională cartela ei, dar după ce am introdus cartela mea înapoi în telefonul meu am avut o surpriza, nici eu nu aveam semnal, iar apoi am scos o și pe a tatei să văd dacă se întâmplă la fel și fix la fel s a întâmplat, odată ce am scos cartela din telefon nu mai e semnal sau e foarte, foarte slab, ce e de făcut?

21 Răspunsuri 21

Mulțumesc tuturor

Ar fi fost coincidenta prea mare sa strici 3 cartele consecutiv.

La ce ghinion am uneori :)), acum și au revenit, poate chiar a fost o problemă ceva in zonă

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Posibil să fi fost o problemă temporară la antena locală, iar acum să fie repornită după unele lucrări / verificări. E parte din orice proces de mentenanță/modernizare. 

Vezi si in safe mode, pentru orice eventualitate.

Ar fi coincidenta foarte mare sa apara probleme de semnal in zona fix cand testai tu SIM-urile. Dar...mai stii...? :))

Poti verifica daca e semnalat vreun incident in zona ta folosind harta de acoperire de aici.

De asemenea, poti incerca sa intri in legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo de aici (pana in ora 20:00) si vezi daca stiu ceva de chestia asta, sau daca pot face ceva in sensul asta. Pentru acces la operator, trebuie sa scrii: "transfer operator" (x2).

Client Orange

Exact, ciudat rău :)), habar n-am ce s a întâmplat, acum pare că e ok

Probleme temporare de semnal...pare-se. :)) Ca s-au nimerit fix in testele tale, asta e intr-adevar foarte ciudat. Dar bine ca s-a rezolvat. :)))

Daca mai sunt probleme, poti incerca sa iei legatura cu cei de la relatii clienti si vezi daca pot sa-ti confirme eventual ca exista un deranjament in zona ta (poate si un termen de solutionare), sau...daca nu e o problema generala, poate au vreo idee cum sa rezolve problema pe contul tau.

Anyway, suntem aici daca te mai putem ajuta cu ceva. 🙂

Client Orange