anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] La Târlișua nu funcționează rețeaua Orange

Flo_5
Junior entuziast
Nu merge rețeaua Orange la Târlișua
8 Răspunsuri 8

And04
Senior
Salutare, @Flo_5 Vad ca intrebarea este postata la sectiunea "Mobil" deci imi dau seama ca este vorba de telefonie. Ce anume nu functioneaza mai exact? Nu este semnal? Nu functioneaza internetul de pe telefon? (date mobile) De asemenea, problema este in interiorul locuintei sau si afara? Ai idee daca mai sunt si alte persoane care se confrunta cu aceeasi problema sau este doar la tine? Daca este vorba despre televiziune+internet, te rog sa ne spui.

Trixen_old
Cunoscător
Salut! Despre ce servicii discutam? Fixe sau mobile? Ai verificat daca nici altora din zona nu le merg serviciile? Daca este intr-adevar o problema de servicii la nivelul zonei, ia legatura cu Orange si deschide o sesizare la numarul de telefon 0374.30.03.00. In urma unei sesizari, Orange va trimite probabil o echipa tehnica pentru a rezolva incidentul. In Comunitate putem doar sa te indrumam. Nu lucram pentru Orange, nu putem sa ajutam in situatii ce tin de incidente sau de contul de client. 🙂

Razvan
#StarMember
La Tarlișua nu era semnal la Orange nici în 2018, acu depinde și pe unde ești situat.

FLo1
#StarMember
Exact Razvan. Mulți de pe satele acelor dealuri au preferat Cosmote (pe atunci) și Digi, doar pentru că aveau semnal mai bun. De pe vremea când nici nu existau smartphone-uri. Nici Vodafone nu e mai strălucit pe acele zone (NE jud Cluj si mai ales Vest jud BN). Schimbări majore de ani (decenii) nu a făcut Orange, deci nu văd de ce acum ar deveni o prioritate.

Anonim
Neaplicabil
Depinde unde esti, poate te pozitionezi pe harta cumva sa vedem mai bine unde ai probleme. In zona exista semnal. Au fost descarcari electrice ieri pe acolo?

DanielaH
Moderator
Salut, Flo_5! S-a rezolvat situația? Dacă nu, te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.

Flo_5
Junior entuziast
Sa rezolvat după 4 ore.

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru confirmare! Te mai așteptăm în Comunitate.