anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Internet si apeluri 4g+ in zona Tecuci, Galati nu functioneaza

Andrei2003
Junior
Serviciile in zona Tecuci, Galati nu functioneaza. Interneul pe 4G+ in general are o viteza de 200mb/s+, dar acum nu functioneaza deloc, precum si apelurile se aud foarte intrerupt.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Andrei2003! Am verificat si, intr-adevar, a existat o situatie tehnica in zona ta. Aceasta situatie a fost rezolvata si totul ar trebui sa functioneze in parametrii acum.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember
Salut! Poți să faci un test de viteza (descarcă aplicația speedtest, daca nu o ai instalată) și să postezi aici? Nu ai semnal indoor, sau outdoor? Știu că în zilele astea prin maiulte locuri din tara s-au făcut tot felul de intervenții și au fost probleme...

Andrei2003
Junior
Testul nici macar nu incepe. Semnal am pe 4g+, dar nu am internet.

Andrei2003
Junior
Aceasta este viteza maxima outside.

Neaplicabil
Pare o problema de semnal in zona ta. Mai au si altii aceeasi problema in aceeasi zona? Daca da, atunci e clar o problema cu una sau mai multe dintre antenele care deservesc zona ta. Daca nu, posibil sa fie doar pe contul tau. Dar cred ca e putin probabil sa fie asta.

Andrei2003
Junior
Si cand se va rezolva aceasta problema? Adica pana acum am fost extraordinar de multumit de reteaua orange viteze si acoperire foarte bune si dintr o data nu mai functioneaza nimic ok.

Neaplicabil
In general, situatiile de genul asta sunt transferate mai departe de catre Daniela (mod). Acuma, poti la fel de bine sa trimiti si tu situatia asta pe chat-ul Djingo de exemplu, intrucat e putin probabil sa poti avea o conversatie ok sunand la 300, avand in vedere semnalul. Cand se va rezolva? Depinde de cat de repede se misca echipa tehnica si depinde de natura problemei.

Vio73
#StarMember
Salutare! Poate fi o problemă temporară, legată de o defecțiune a unor echipamente, care trebuie făcută cunoscută către ei și pe care trebuie să o rezolve Departamentul Tehnic. Dacă zici că a fost în regulâ până de curând și acum nu mai este, e clar că ceva nu funcționează bine și trebuie remediat. Semnalează-le problema din My Orange ( Contact/ contactează-ne) sau la 300. Succes!

mihai_13
Maestru
In ce zona ai facut testul ce localitate ? daca spui Galati-Tecuci asta inseamna 80km ce telefon folosesti ? eu locuiesc in Galati si scot constant 200mb in download constant te asteptam cu detalii .

Salut, Andrei2003! Am verificat si, intr-adevar, a existat o situatie tehnica in zona ta. Aceasta situatie a fost rezolvata si totul ar trebui sa functioneze in parametrii acum.

Vio73
#StarMember
Bine că cei de la Orange au fost pe fază și au rezolvat problema respectivă!