anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Fără semnal Orange în Piatra Neamț

Noah
Explorator entuziast

Probleme cu telefonul. Nu am semnal deloc nici voce și nici internet. Nu pot fi sunat, cei care vor să o facă primesc mesajul " neînregistrat în rețea" . Postez de pe wifi Digi . Soluții va rog? 

1 Soluţie acceptată‚

Noah
Explorator entuziast

A fost rezolvată dar nu am primit notificare că ați mai postat . Imi cer scuze tuturor. Totul a fost cauzat de avarierea unui întreruptor pe 110 kv la hidrocentrala Stejaru, hidroagregatul HA3 care nu a mai funcționat la oprire și a rămas blocat pe o fază, au din păcate și un electrician rănit ușor în explozie.Până la trecerea pe CHE Lotru pana de curent a provocat întreruperea energiei electrice in Piatra Neamț și comune limitrofe. Nu era de la Orange. Nu înțeleg de ce nu mai primesc notificări pe email ca înainte când posta cineva in topicuri .

Vizualizare soluţie în postul original

35 Răspunsuri 35

Noah
Explorator entuziast

Cum le pot reactiva? Din ce secțiune? Setări cont? 

匿名
Junior entuziast

IMG_20240329_145016.jpg

Noah
Explorator entuziast

Done. Am primit notificare de la tine pe email. Era dezactivat. Mulțumesc.

匿名
Junior entuziast

Cu plăcere.

FLo1
#StarMember

Vai de el distribuitor (pardon, DelgazGrid..... deci e grav cu neamțu, când te gândești câte centrale sunt în Neamț), dacă la o rețea radială stă cu localitatea alimentată dintr-un singur punct de injecție. Ba mai rău, stă într-un producător o întreagă localitate. Imaginează-ți când opresc centrala pentru revizii.... 😔😔🙏🏻 

Noah
Explorator entuziast

Din ce știm aceste grupuri ale CHE Dimitrie Leonida Stejaru au fost retehnologizate cu "cântec" și presa a cam spus asta. Daca barajul Bicaz și hidrocentrala Stejaru au rezistat fara probleme decenii întregiașa făcute de comuniști, iată ca retehnologizate de noii baroni capitaliști se duc pe copca. Hidroelectrica a fost abonată la Neamț la niste scandaluri urâte. Cu aceste retehnologizări. Scuze de offtopic.