anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce a scazut viteza la internet in orașul Buhuși din județul Bacău?

Cristianix
Junior
Buna, de cateva saptamani viteza la internet pe telefon a scazut considerabil in orașul Buhuși, județ Bacău. Exista vreo posibilitate sa rezolv aceasta problema fara sa ma portez in alta retea?
Multumesc!
9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
@Cristianix, bun venit în Comunitate! Dă-ne, te rog, mai multe detalii despre situația ta. Întâmpini aceste dificultăți peste tot în Buhuși? Indoor/ outdoor? Poți face o probă cu cartela într-un alt telefon?

Cristianix
Junior
Buna Daniela, intre timp am verificat in mai multe zone pe mai multe telefoane atat indoor cat si outdoor. Iphone 12 pro, iphone 6s, iphone 7, samsung s8, A5 … si un router. Pe iphone viteza e 2-5 Mbs (indoor/outdoor), pe android e mai crescuta (~10 -12). Am pus cartela de pe iphone in router 16Mps. Multumesc! Cum am iesit din zona Buhusi, spre padurea Runc viteza e 20-30Mbs.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salutare! Vad ca semnal ai totusi destul de bun, ceea ce ma face sa cred ca problema e de banda. Deci posibil congestie de retea. Saaau...poate a renuntat vreo antena din jur (sau nu e alimentata), si atunci au ramas mai putine care sa sustina load-ul zonei respective. Trebuie vazut concret pe zona ta.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Cristianix, am expus situația ta colegilor noștri de la departamentul tehnic și ne-au confirmat că, într-adevăr, exista niște lucrări în zona respectivă care ar putea afecta conexiunea la internet. Din păcate, nu avem momentan un termen estimat pentru finalizare, dar vom reveni aici când vom avea confirmarea că situația a fost remediată. Mulțumim mult pentru înțelegere.

Cristianix
Junior
Din ce observ serviciile sunt din ce in ce mai proaste. Va recomand sa faceti si voi cate o sesizare, poate asa se va rezolva. https://reclamatii.anpc.ro/Reclamatie.aspx

Cristianix
Junior
dau o bere la tehnic

DanielaH
Moderator
@Cristianix, este totul în regulă acum? Colegii noștri confirmă finalizarea lucrărilor și remedierea problemelor.

Cristianix
Junior
Da, foarte bine! multumesc

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm și îți mulțumim pentru feedback! Te mai așteptăm în Comunitate.