anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] 4G Orange Timișoara - Out of Service

dnz
Explorator entuziast
In Timișoara zona Modern LTE nu funcționează. La voi va merge in Timișoara?
15 Răspunsuri 15

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Da, au fost niște probleme în utilizarea serviciilor de voce și date mobile în zonă, dar echipa tehnică a remediat situația. Presupun că ai încercat să dai restart telefonului, nu?

teacher_
#StarMember
Salut! In ce zona a orașului ești?

dnz
Explorator entuziast
Am dat, in continuare imi sare in 3G, B1. Nu e problema, asteptam sa isi revina. Am o intrebare pentru cine stie. Se va putea face Carrier Aggregation cu banda de 700 Mhz (care va fi implementata pentru 5G) cu un telefon 4G+? Ar fi interesant un 4CA cu benziile 17/28 (700Mhz),20 (800) Mhz,3 (1800 Mhz),7(2600 Mhz).

dnz
Explorator entuziast
teacher_ Zona Modern, Simion Barnutiu.

RafaHelper
#StarMember
Salut @dnz, În zona centrala merge bine, nu au fost întreruperi.

Vio73
#StarMember
O fi fost ceva temporar și s-a rezolvat între timp.

Razvan
#StarMember
@dnz, depinde dacă se va pune 4G în 700 MHz și totodată și telefoanele să știe să facă CA cu această frecvență. Mai avem de așteptat cca 2 ani, întâi să se țină licitația pentru spectru și apoi om vedea.

DanielaH
Moderator
@dnz, ne poți confirma, te rog, că situația s-a remediat și în Modern? Mulțumim!

dnz
Explorator entuziast
Momentan nu s-a remediat, încă nu merge.

DanielaH
Moderator
@dnz, doar 4G nu merge? Ne dai, te rog, mai multe detalii ca să putem investiga mai amănunțit? Nu funcționează deloc sau sunt intreruperi? Și adresa exactă ne-ar ajuta. Mulțumim!

dnz
Explorator entuziast
Nu funcționează deloc, doar 4G-ul. Adresa : Strada Simion Bărnuțiu Nr.52. , Timișoara Am observat că nici în zona Badea Cârțan, Str. Mihail Kogălniceanu nu merge.

DanielaH
Moderator
Deci doar în aceste zone nu ai 4G? În alta parte în Timișoara funcționează? De cât timp se intâmplă această situație? Până acum a funcționat?

dnz
Explorator entuziast
Nu am posibilitatea să verific și în alte părți, Recent am observat că nu merge. Până acum mergea perfect 4G-ul in aceste zone.

DanielaH
Moderator
@dnz, s-a rezolvat problema cu internetul 4G? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii. Răspunsul tău îi va ajuta și pe alți membri ai Comunității.