anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme semnal pe samsung note 20 ultra 5g

adrian_43
Junior
Buna ziua,
Sunt posesorul unui telefon samsung note 20 ultra 5g si ma lovesc de o problema legata de semnal.
In apartamentul in care locuiesc acoperirea 4g este slaba, sunt anumite locuri unde semnalul 4g sta in 0 liniute la semnal. Periodic, daca telefonul se afla intr o astfel de zona, ramane fara semnal, in sensul ca cine ma apeleaza intra mesageria si ramane in acest mod chiar daca ajung intr o zona unde semnalul este 2 liniute. Trebuie sa l restartez sau sa activez/ dezactivez modul avion pentru a reveni la normal.
Mentionez ca telefonul sta in 4g cu 0 linii la indicatorul de semnal, nu trece in 3g/2g si mi s a mai intamplat si la alte dispozitive samsung (note 10/s20 ).
Este o problema jenanta.. cand imi este lumea mai draga telefonul meu este inchis.... cu toate ca pe ecran imi indica ca am semnal.
Care ar putea fi cauza???
Multumesc.
19 Răspunsuri 19

Razvan
#StarMember
Omul se plânge că nu are semnal 4G și nici nu face fallback în 3G, ca să fie sunat. Până una, alta trece telefonul în modul Vo-wifi pentru apeluri indoor.

Vio73
#StarMember
Bine că nu am probleme de pierdere semmal pe Samsung S 20 FE, adică acest model își face treaba. Sigur, nu stă în 4g+ cum stă Huawei, dar nici nu rămân vorbind singur!

Ascary
Campion certificat
Eu am luat mai demult un S4, tipla in cutie, sigilat,tot tacamul, dar de la un dealer necunoscut ca era un pic mai ieftin. Bucuria achizitionarii n-a tinut prea mult. Ramaneam fara semnal cand imi era lumea mai draga si fix in aceleasi locuri in care inainte, cu telefonul anterior nu avusesem probleme. O lua dupa ce il restartam dar nu tinea prea mult ca iar ramaneam fara semnal. Bine, pe vremea aia 4G-ul era o utopie, se mergea doar in 2G si 3G. Azi asa, maine asa, pana am pus mana pe telefon si am sunat un amic care era expert in telefoane si i-am zis ce pateam. A venit, s-a uitat la telefon, la cutie si mi-a zis ca de fapt cumparasem un telefon de teste. Astea se ofera gratuit jurnalistilor, testerilor, inainte de lansarea oficiala. Sunt fix ca originalul doar ca nu au partea GSM. Baietii intreprinzatori cumpara aceste telefoane de teste cu 100 de dolari bucata, schimba placa de baza, pun o sarma in loc de antena, sigileaza frumos cutia si le vand apoi cu 500 de dolari. Ele merg ce merg insa trebuie sa fii intr-o zona unde este semnal maxim. Daca te indepartezi de ea, adio semnal. De asta am intrebat initiatorul de unde a achizitionat telefonul, sa nu fi patit ceva asemanator. Sunt telefoane mai ieftine in diverse locuri insa nu stii niciodata ce cumperi. Eu de atunci m-am lecuit si am cumparat numai din surse sigure. Nu ca-i fac reclama lui Orange, dar numai de la ei am cumparat si ce sa zic, n-am mai avut probleme niciodata de nici un fel.

Danut_7
Junior
Salut! Nu te mai chinuii că nu rezolvi nimic. Eu am cumpărat din Orange telefon 5g și am pățit la fel. Acum am cumpărat altul dar nu din Orange și este la fel! Deci ....rețeaua este problema!

Iulian_16
Junior entuziast
Salutare.Am si eu Samsung s 20 Ultra 5g..stau la munte ,Transalpina si functioneaza mult mai bine decat orice de pe piata.Incearca sa bagi si o cartela in el si vezi ce semnal are.S 20 ultra este bun pe semnal dupa parerea mea care stau in munti.