anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme la internet 4G pe Satul Bugeac, Comuna Ostrov

Cosmin_19
Junior
Buna seara. de luni de zile sunt probleme cu internetul 4G pe satul Bugeac Comuna Ostrov Jud Constanta. semnalul este maxim dar reteaua este supra aglomerata si viteza este extrem de mica. nu pot face nimic, nu poti folosi internetul aproape deloc, daca stie cineva sa imi spuna ce demersuri ar trebui sa fac sa se rezolve ceva cu acoperirea pentru ca am facut sute de plangeri pe tema asta dar degeaba, nu s-a facut nimic!
5 Răspunsuri 5

TheSpecialist
Maestru
Conform hartii Orange, semnalul ar trebui sa fie foarte bun. Nu înțeleg de unde supraaglomerarea? Semnalul e la fel de slab și afara sau doar în casa? E vorba de semnalul la telefon sau pe un router 4G? E doar problema la tine sau și alți vecini se plâng de același lucru? Dă-ne mai multe detalii.

Vio73
#StarMember
Salutare! Știu că s-a mai discutat la un moment dat problema despre acea localitate. Trebuie să faceți mai mulți o sesizare către Orange (dacă problema e generală) și poate mărește capacitatea antenei. Adică mai adaugă pe lângă banda 20 și banda 3 și vă face 4g+ sau alte soluții tehnice, pe care le vor găsi cu siguranță. Eventual, mergi și la Primăria din localitate și roagă-l pe primar să facă și dânsul o sesizare, pentru că așa se vor mișca mult mai repede lucrurile. Până atunci, mută ruterul mai la fereastră, mai sus sau într-un loc în care să ai viteze mai mari. Sesizările le poți trimite la adresa serviciul.clienti@orange.ro, din My Orange, secțiunea contact, etc. Eu, pe vremuri, făceam tabel cu numere de telefon, abonați și semnătura acestora. Acum aș face ceva de genul... (Titlu) : Către Orange România,... Abonații din localitatea X, vă roagă să faceți tot posibilul să rezolvați problema semnalului 3g/4g, pentru că vitezele sunt foarte mici. Și apoi tabelul cu semnături : nr. crt, nume și prenume, nr. telefon, semnătură. Succes!

Cosmin_19
Junior
@The Special List problema asta este la toata lumea, nu doar la mine. deja s-a semnalat problema de mai multa lume la un reprezentat orange pentru ca orange a trimis un reprezentant pentru reinoirea contractelor!

Vio73
#StarMember
Eu zic să treceți la lucruri clare, scrise, concretizate sub forma unei adrese, pentru că vorbele se duc, dar scrisul rămâne.

Vio73
#StarMember
S-a mai modificat ceva? Ați reușit să anunțati?