anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme internet in apropierea jud Suceava

Leahuioan
Începător

Buna ziua.

In apropierea jud Suceava internetul e groaznic. Nici o pagină de internet nu se deschide sau se deschide in 10 min.

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Banuiesc ca vorbim de internetul pe telefon, corect? Daca da, iti recomand sa dai un telefon la 300/ 0374 300 300 sau pe chat-ul Djingo, si sa faci o sesizare in sensul asta. Daca problema nu e fost dintotdeauna, e posibil sa fie o problema de alimentare cu curent in zona, ceea ce inseamna ca cel mai probabil nu sunt suficient de multe antene in zona cat sa faca fata cererii. E posibil ca problema sa fie temporara. Dar oricum, trebuie facuta o sesizare.

Client Orange

Salutare!

Lasă o sesizare din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Până vei primi un răspuns, poți comuta și pe 3g, pentru că poți avea surpriza să funcționeze mai bine uneori. Problema este că e una dintre zonele cu cei mai mulți abonați Orange și se poate forma congestie ( foarte mulți clienți se conectează pe antene în același timp). Cred că trebuie să ți se facă și o resetare de cont. În același timp, trag speranță că începând de la anul se vor apuca de extindere la greu a rețelei 5g, lucru ce poate rezolva problemele de congestie. Iar Orange a cumpărat cel mai mult spectru și asta mă bucură destul de mult și sper să-l folosească, pentru că de aia au cumpărat cel mai mult și au de plată vreo 265 milioane euro pe licențe.

Pentru început, poți suna la 300, apoi poți forma 1-1-1-0, chiar dacă robotul spune despre servicii fixe ( ignori ce spune) și intri în legătură cu ei, cerând resetare de cont. Dacă tot nu vezi nimic, îl treci pe 3g și le faci sesizare cum ți-am spus. 

Sper să se rezolve ceva!

Succes! 

cezar98
Junior entuziast

Salut! Poti contacta suport tehnic Orange, la 300 (apelabil din retelele ORO/OROC).

Te consideri un caz fericit, macar tie iti functioneaza internetul. In Galati retelele 3G/4G sunt congestionate la maxim de cand au fost migratii clientii Telekom Romania Communications pe reteaua Orange. Este necesar sa folosim 2G ca sa putem trimite mesaje pe WhatsApp si pentru a apela in 2022...