anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme internet Bucuresti

Puka
Junior

Cel putin o data pe zi cade semnalul la internet,pana nu dau restart sau scot cartela nu se remediaza,mentionez ca detin un telefon nou,de ultima generatie,iar problemle au inceput de o luna,telefonul il detin de vreo 3 luni! Sunt probleme la orange?

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Buna,

Problema cu datele mobile in Bucuresti este cunoscuta, si a fost deja raportata in multiple randuri aici in comunitate, in ultima perioada. Ca sa-ti raspund punctual la intrebare: da, sunt probleme la Orange.

Poti incerca o resetare pe cont cu un apel la 300, sau pe chat-ul Djingo (de aici). Pentru chat, ca sa intri in legatura cu un operator (uman), trebuie sa scrii "transfer operator", in timpul programului de lucru (08:00-20:00 de luni pana vineri). In unele cazuri, se pare ca a rezolvat problema. 

Cel mai probabil, problema nu e la telefon, ci la operator. De aici si sugestia de mai sus.

Deci, incearca si asa, si sper sa se rezolve.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Buna seara, 

Imi pare rau sa aud asta, eu sunt client orange de peste 15 ani, prepay ce-i drept, nu am avut niciodata un abonament la ei, dar nici vreun fel de problema pana sa le intampin le acestea . 
Dupa ce m-au contactat, mi-au resetat SIM-ul din sistem si mi-au comfirmat ca se lucreaza la retea m-am mai linistit si sper sa nu mai fie dese caderile internetului. 
Toate cele bune! 

Puka
Junior

Buna seara, 

Am ramas datoare cu un raspuns celor ce m-au ajutat: m-a contactat telefonic un operator, au resetat SIM-ul si mi-au spus ca se lucreaza la retea si va mai dura! 
A mai cazut netul azi dimimeata pret de cateva secunde,dar a revenit, sper sa nu mai fie dese aceste caderi! 
Va multimesc inca o data, oameni faini! 

Razvan
#StarMember

Cei care sunteți din București, vă mai apare pe ecran 4G+, că mie pe Sony nu mai face CA pe upload, pe download pare să mai facă, din teste de viteză. 

Răzvan, in Colentina, indoor, arata așa semnalul:

Screenshot_20230511_073454.jpg