anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme GSM in Timis

Alex3001
Junior entuziast

Buna ziua,

oare poate minunata companie sa anunte ca are probleme de retea in timis ?  sa nu sun de nebun la call center si sa aflu ca totul merge bine dar exista o problema cu data de rezolvare in 18.05 !!!!!!! Macar asa de bun simt.

7 Răspunsuri 7

Anonim
Neaplicabil

De unde esti? Si la mine sunt probleme, tot in Timis.

Alex3001
Junior entuziast

are orange incident pe cava nod mare langa Giarmata si tot e picat. dar mununtata companie nu poate da un comunicat. termen de rezolvare este 18.05.2023 ora 6 dimineata. asta dupa ce ma lupt de la ora 9 cu call center si se jura ca totul e ok dar nu merge. ca e cartela, ca e telefonul , ca sa ma conectez la 2g , sa opresc VoLTE dar problema e la ei in retea, dar nu sunt in stare sa comunica. toretic unde sunt eu nu e incident dar siguart suntem legati de releul din Giarmata. problea e de ieri de la ora 11PM.

Anonim
Neaplicabil

Și la noi la Sânnicolau sunt probleme mari tot de ieri.

Alex3001
Junior entuziast

poate rapunde cineva de la orange aici dar nu cred. sau poate o vizita de la ANCOM ii ajunta.

DanielaH
Moderator

Alex, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. Am trimis-o și noi mai departe colegilor de la departamentul tehnic.

Alex3001
Junior entuziast

"multumesc" pentru raspunsul evaziv. poate totusi are orange bunavointa sa comunice incidentul. din moment ce am aflat de la dumnevoastra (o sa intelege ornage) ca exista o problema mare in timis (harta este rosie ) in zona Giarmata, Sanandrei , Dumbravita, etc .... , o sa anunt departamenul tehnic suna a nu ne intereseaza. ceea ce este cel mai frustrant este faptul ca nu avem o informare oficiala si tot sunt purtat prin tot felul de telefoane intrebari inutile etc, cand problema e clar la dumneavoastra in retea. si mai grav este ca faptul ca nici macar nu se stie de problema !!! sau oficial se stie dar sa nu scada PR ul ne facem ca ploua.

 

Alex3001
Junior entuziast

Se pare a avem aceeasi problema ca saptamana trecuta. serviciul de telefonie este nefunctional in judetul Timis.

Un comunicat ceva ? Cand se finalizeaza ?