anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

probleme de rețea Toplița

ely88
Începător

Vreau să știu cand se rezolva problemele de rețea pt Localitatea Toplița in ultimele 3 luni nu știu dacă a mers cate 2 săptămâni pe luna .platim abonamentele degeaba. Banii sunt luati macar de ați face reducere că și așa nu ne folosim de serviciile "oferite"

6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember

Salut! @ely88 , ai probleme la internet, sau la semnalul de telefonie? In care zona a Topliței locuiești? Trec destul de des pe acolo, dar nu am avut probleme la semnal. Poți face o sesizare https://www.orange.ro/contact/ , in cazul in care nu ai făcut-o deja. 

Este vorba de semnalul e telefonie fixa in Toplița judetul Hunedoara. despre semnal pe mobil nici nu poate fi vorba .

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Daca e telefonie fixa, nu cred ca se pune problema de semnal... Asta daca nu cumva e un "fix" mobil cu SIM care functioneaza exact ca orice telefon mobil, doar ca ai numar de fix. Altfel, problema este de hardware (cablu, conexiuni etc).

Cum zicea si teacher_ mai sus, daca nu ai facut deja lucrul asta, trebuie sa faci o sesizare folosind una dintre metodele de contact de pe pagina respectiva.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și eu zic să le scrii o sesizare din secțiunea Contact, iar dacă este posibil să fiți mai mulți, puteți fi mai convingători. Eu am făcut în trecut o sesizare cu vreo 50 de semnături și am reușit să îi determin să instaleze o antenă nouă. A durat ceva timp, dar au făcut-o.

Sunt genul de persoană care nu abandonez ceva până când nu reușesc.

Baftă multă!

nely19
Începător

As dori totusi sa stiu cand se remediaza internetul la Toplita? De doua saptamani stau pe date, platesc abonament, nimeni nu remediaza problema! Si la serviciu tot asa, lucrez cu hotspot dar avem 4G sau 3 G foarte incet, totusi in 2 saptamani nu s-a putut remedia problema????

Salutare!

Dacă nu ai făcut-o deja, sună la 300 sau 0374300300, apoi formezi 1-3-2, pentru asistență. Poți lua legătura și prin Chat Djingo sau pagina de Facebook, de Contact, etc.

Noi, aici, suntem doar simpli clienți, care nu te pot ajuta decât cu sfaturi!

Baftă!