anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

probleme cu semnalul gsm

ALECU_97
Începător
probleme cu semnalu gsm doar semnal urgente vodafone ro telecom ro digi mobil ro vivatel bg mtel bg vivacom bg
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Alecu, bun venit in Comunitate!!! Poti da niste detalii, ca sa intelegem mai bine care e problema? In ce zona esti, ce este acea insiruire de site-uri?

arsradu
#StarMember
Salut! Esti in roaming in Bulgaria? Ai serviciul de roaming activat? Incearca sa selectezi unul dintre operatorii cu "bg" la urma. Vezi daca se conecteaza. Daca nu, inseamna ca nu ai roaming-ul activat pe cont. Poti sa suni la +40374300300 (Relatii Clienti Orange, presupunand ca ai o cartela Orange) de pe un alt telefon, poate te pot ajuta.
Client Orange

mihai_13
Maestru
- cred ca prietenul nostru este intr-o localitate langa granita cu Bulgaria - oricum ai grija(daca esti pe abonament) pe ce retea te conectezi si consumi date mobile ca ai sa platesti costuri suplimentare (nu ai sa fii nici primul nici ultimul care o sa planga pe Comunitate) - incearca sa "remediezi" zona unde nu ai semnal cu o cartele prepay rds-rcs - nu stiu cat de repede va "implementa" Orange in zona o celula gsm...

Viocat
Senior certificat
Se pare ca in zona de granita cu Bulgaria, nu prea este semnal. In primul rand dezactiveaza roamingul . Chiar si conectarea doar la retelele enunerate face trafic. Din pacate in zona semnalul este destul de slab. Incearca sa treci sim pe 3g,, automat sau lte nu iti va fi de niciun folos. Am patit si eu de cateva ori cand am mers la pescuit in zona

DanielaH
Moderator
@ALECU 97, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta (în ce zonă ești, abonament/ PrePay, roaming activ/ inactiv etc.).