anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu reteaua mobila in Sannicolau Mare (iarasi, din nou etc)

Anonim
Neaplicabil

De aseara am observat ca iar se duce reteaua in cap, unul din site-uri fiind mort. Astazi e mai rau decat ieri, latente uriase, viteze groaznice, apeluri care se intrerup. Chestiile uzuale care se tot repeta de cateva luni.

Ce mama naibii se intampla? De ce atatea probleme si de ce nu zice nimeni in mod oficial nimic?

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

@Anonim, îmi pare rău. Mulțumim pentru sesizare! O vom transmite colegilor noștri.

Anonim
Neaplicabil

Multumesc. Inteleg si stiu ca nu esti tu de vina in mod direct, ci sunt vinovati cei care ar trebui sa faca NOC 24/7/365.

Partea proasta e ca acum ambele site-uri sunt in sharing si se pare ca va impartiti nu doar radio-ul ci si transportul, pentru ca si Vodafone a luat-o pe ulei... nu mai am decat sa ma mut la Digi Mobil, in rest toti aceeasi apa de ploaie.

Anonim
Neaplicabil

De câteva luni bune tot te plângi, cine te tine in rețea? Dacă nu ești mulțumit te muți in alta rețea e foarte simplu. Eu când am fost nemulțumit de Vodafone imediat am plecat nici nu am stat pe gânduri. 
nici o rețea nu e perfecta, nu vei găsi nicăieri lapte și miere. Oricum nu va exista niciodată o companie cu 100% recenzii pozitive

Anonim
Neaplicabil

Am dreptul sa ma plang pentru ca platesc bani grei. Evident ca fiecare avem dreptul sa alegem ce vrem pe banii nostri. Ma plang pentru ca Orange se doreste a fi #1 si realitatea nu arata deloc asa. Spre informarea ta am servicii de la toti operatorii de pe piata. Da, de la toti.

Anonim
Neaplicabil

Pare ca s-a rezolvat, ar fi fost frumos macar un mesaj de informare.