anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu rețeaua Orange în Oravița, Jud. Caraș-Severin ! 16.09.2021

Dorin10
Junior entuziast
Bună!
Este vorba de orașul Oravița, jud. Caraș-Severin.
Este normal ca în anul 2021 când internetul a ajuns la viteze foarte mari, să am o viteză de 2 Mbps (2 mega pe secundă) în 4 G?
Mai mare e viteza pe Digi Mobil de 10x mai mare, cam de cel puțin 20-30 mega/secundă.
Doar că la Digi abonamentul costă 4 euro iar la Orange 20 euro.
Dețin 1 abonament la Digi Mobil și 1 ab. la Orange.
Observăm nepăsarea Orange care nu mai investește nimic în rețea, îi pasă doar să ne încarce cu abonamente cât mai mari.
Degeaba are acoperire cu 1% mai mare ca alte rețele dacă viteza la internet este jalnic de mică.
Nu pot vedea un videoclip pe YouTube fără să se întrerupă într-una !
Orange, nu mai visa și investește mai mult mai ales în orașe, pt că numai faci nimic de foarte mult timp, ți-o ia până și Digi înainte, ei investesc în permanență și respectă mai mult abonații !
În felul ăsta, Orange, va pierde jumătate din abonați în 2-3 ani.
Păcat de rețea !
22 Răspunsuri 22

Razvan
#StarMember
Cu două site-uri în B20, din care unul preia clienții și din localitatea vecină, nu prea are cum să meargă în parametrii. Se impune o densificare si un upgrade cu B3. Până, una alta, ai putea să treci pe 3G, s-ar putea ca viteza să fie mai mare decât pe 4G.

Dorin10
Junior entuziast
Dacă trec în 3 G atunci pt ce mai e 4 G-ul? Parcă avem 5 G în țară? În loc să evoluăm ce facem mergem în urmă cu 10 Ani? Plus că și calitatea apelului ar avea de suferit, nu ar mai fii apel Hd Voice, nu ar mai fii apel VOLTE în 3G

Dorin10
Junior entuziast
Orange rezolvați problema URGENT vă rugăm . Trebuia să faceți asta mai demult, suntem în anul 2021! Noi abonații din zona asta, Așteptăm Fapte, și eventual un upgrade la 4G+ Suntem sătui de promisiuni și vorbe

Vio73
#StarMember
Salutare! Cam neplăcută situația voatră, mai ales că pe acolo sunt mulți pe Orange. Sper să se mobilizeze și să facă upgrade la 4g+, pentru că B20-ul ăla nu are cum să facă față traficului foarte mare din zonă.

Razvan
#StarMember
Orange oferă HD voice și pe 2/3G. Poate pe viitor să mai pună un B3, funcție de cererea din zona. Rețeaua 4G la tine în zonă, este în ransharing cu Vodafone, de aceea gâfâie.

Dorin10
Junior entuziast
Vio73 Așa este, aici rețeaua Orange are cei mai mulți abonați. Dar oamenii sunt tot mai nemulțumiți, din moment ce în orașul nostru Digi Mobil a investit masiv și e foarte bună acoperiea acum, iar viteza la netul mobil este peste Orange mult. Oamenii sunt nemulțumiți și tot mai mulți se gândesc să treacă pe Digi, dacă nu fac ceva în privința acestei probleme. Probabil un upgrade la 4G+ ar fii soluția :) Dacă lucrurile se vor mișca repede și se va rezolva problema ar fii super

Dorin10
Junior entuziast
Poftim viteză ! Viteza demnă de Rețeaua nr.1 Orange care are premii ca cea mai rapidă rețea mobilă din România. Plătim 20 euro pe lună abonamentul degeaba. Alteori sunt probleme chiar și cu semnalul, semnal prost și apeluri întrerupte ! Echipamente vechi și antene care sunt depășite ! Sperăm să se ia atitudine cât mai urgent. Faceți ceva și pentrul orașul Oravița vă rugăm.

DanielaH
Moderator
@Dorin298, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o aici. Îți mulțumim mult pentru sesizare și pentru toate detaliile. Le-am transmis pe toate mai departe colegilor noștri de la departamentul tehnic împreună cu screenshot-urile atașate.

Razvan
#StarMember
De curiozitate, pune un test de viteza și pe 3G.

Dorin10
Junior entuziast
Mulțumim DanielaH pt susținerea ta! Acum chiar e timpul pt ca Orange România să facă ceva și pt acest oraș având în vedere că nu a mai adus îmbunătățiri de foarte mult timp aici. Totul e depășit referitor la tot ce ține de rețeaua Orange din această zonă. Sper să vadă cine trebuie aceste sesizări și reclamații și să rezolve problema. Să nu rămânem doar cu promisiuni și vorbe. Este în interesul lor să rezolve cu urgență aceste probleme, că prea sunt nepăsători și nu mai fac nimic. Altfel se vor trezii că tot mai mulți abonați se vor îndrepta spre alte rețele mai serioase care nu doar promit ci și fac !!! Te rog să ne ții la curent și să vii cu noutăți bune Ms !

Dorin10
Junior entuziast
Și acum special pt Răzvan Test de viteza pe 3 G ! Acum ești convins că rețeaua nr.1 Orange România e varză aici ?

Dorin10
Junior entuziast
@DanielaH Probleme MARI în continuare !!! Din partea Orange chiar nici o reacție?? DanielaH ești sigură că colegii tăi au cunoștință despre această gravă situație? Sau chiar nu le pasă ? Bătaie de joc !

DanielaH
Moderator
@Dorin298, da, am transmis situația colegilor noștri, inclusiv ultimul tău comentariu și captura de ecran. Revin când am un răspuns. Mulțumesc pentru înțelegere.

Dorin10
Junior entuziast
Cam asta spune tot ! Nota 0