anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema semnal Veresti, jud Suceava

ionut_44
Junior entuziast
De 2-3 saptamani am probleme de semnal in interior cat si in exterior imi comuta telefonul din 4G+ in h+ prea des ,viteza slaba pe 4G si h+.4G+ merge bine
Am si home net 4g si la modem este semnalul slab ,nu imi comuta din 4g in 3g dar este viteza slaba
27 Răspunsuri 27

TheSpecialist
Maestru
Salut! În ce localitate se întâmplă treaba asta? Ai făcut și o sesizare la serviciul Relații Clienți?

ionut_44
Junior entuziast
Veresti,jud Suceava Inca nu am facut am vrut sa vad mai intai ceva pareri

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Au fost ceva lucrări de curând prin zonă? Sau poate fi vreun echipament defect. Trebuie să semnalezi acest lucru la Serviciul Clienți, mai ales dacă zici că a fost ok. Mă gândesc și la faptul că s-ar putea să se fi aglomerat prea mult rețeaua în ultima vreme și este congestie, dacă zici că ai și viteze mici. Oricum, vezi ce zic cei de la Serviciul Clienți! Succes!

Razvan
#StarMember
Instalează netmonitor și pune un screenshot cu parametrii rețelei. Dacă ai Samsung faci un screenshot la meniul service *#0011#.

ionut_44
Junior entuziast
Galaxy 51.

Vio73
#StarMember
Ai benzile 20 și 3, dar văd că ești cam la limită cu semnalul în ambele benzi. Teoretic ar trebui să-ți meargă cât de cât, dar probabil că dimineața e mai bine și apoi se complică treburile. Poți pune și un test de viteză?

ionut_44
Junior entuziast
Se complica foarte rau intre 2 si 4 e bine

Vio73
#StarMember
Atunci numai densificarea (montarea unei noi antene) sau mărirea capacităților la cea existentă rezolvă problema.

ionut_44
Junior entuziast
In zona incercuita e antena (turnu)

Razvan
#StarMember
Dimineața ai semnal 4G+, însă odată cu creșterea gradului de încărcare, ramai doar în B20, B3 dispare. După ce apare congestia și în B20 te aruncă automat în 2/3G. Scrie un feedback pe site-ul Orange, mâine te vor contacta. Sa atașezi și un test de viteza. Succes. https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Vio73
#StarMember
Dacă semnalul este excelent pe hartă, ar trebui să nu ai probleme. Oricum, soluția este să le explici cu teste de viteză și chiar să le trimiți feedback din harta de acoperire.

Razvan
#StarMember
La ORO și alți operatori, semnalul excelent pe hartă, nu oferă garanția ca este așa și în realitate, mai ales în zona rurală.

Vio73
#StarMember
Până una-alta, încearcă să mai muți ruterul stânga- dreapta și poate e un pic mai bine. Eventual, du-l mai sus prin casă, etc.

Razvan
#StarMember
În pod, sau eventual pus o antenă externă la strașina casei.