anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pilon ORO în Jupânești, AG?

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare tuturor!

Am ales să scriu aici, pentru că, foarte probabil, vor citi și alții, poate unii chiar din zona mea de interes.

De asemenea, știu că există și moderatori activi aici, care sper că mă vor lămuri.

Trebuie să vă informez despre ce se va întâmpla în comuna Coșești, AG, cu rețelele Orange și Vodafone în viitorul apropriat.

În Jupânești, există în momentul de față un singur pilon aflat în proprietatea Telekom peste care a venit inițial VDF, apoi și ORO, făcând RAN Sharing atât pe partea de antene, cât și pe cea de RRU-uri.

Imaginea de mai jos surprinde pilonul magenta pe care sunt TLK, situat sus, și VDF+ORO, localizați jos, sub proprietarii pilonului.

Pilon Telekom, Jupânești, AG.jpg

Ieri, am aflat din surse interne faptul că VDF și ORO vor zbura amândoi de pe pilonul TLK în curând, ceea ce m-a îngrijorat destul de mult, pentru că cunosc foarte multe persoane din zonă care sunt pe una din cele 2 rețele în cauză.

Consider că în spatele acestei decizii de a demonta site-ul VDF+ORO în RAN Sharing de pe amplasamentul TLK stă faptul că nu se mai dorește să se plătească chirie proprietarilor pilonului, adică celor de la TLK.

Astfel, se vrea ca ORO+VDF să devină independenți.

În cazul în care ORO nu are un plan urgent de amplasare a unui nou pilon în Jupânești, ca urmare a despărțirii de TLK, acoperirea rețelei s-ar degrada considerabil, iar majoritatea persoanelor din comună care sunt pe ORO și VDF s-ar porta la TLK.

Sper din tot sufletul să nu se ajungă în această situație pe care am prezentat-o mai sus.

În plus, de pe ruta Piscani-Domnești, DJ731, majoritatea pilonilor sunt în proprietatea Orange, ceea ce arată faptul că există foarte mulți utilizatori ORO aici.

 

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salut, Vlăduț!

Cred că este foarte bine că ai scris aici, dar și mai bune era să faci o sesizare, chiar una comună ( cu mai mulți utilizatori din zonă) către Orange, din secțiunea Contact. Fiind cunoscut faptul că partea de nord a județului Argeș are un număr mare de utilizatori Orange, nu cred că nu vor rezolva problema. Dar vedem și când și cât de repede!

Sper să se rezolve cât mai repede și să se amplaseze un nou pilon. Mă gândesc că nu plecau ei, dacă nu aveau o soluție alternativă.

Baftă!

DanielaH
Moderator

Mulțumim mult pentu topic! L-am redirecționat către colegii noștri de la departamentul tehnic.

vladut12am
Cunoscător certificat

Mulțumesc, Daniela!🙂

Vladut, am inaintat situatia pe care ne-ai expus-o catre departamentul tehnic, pentru a tine cont de aceasta in planurile de imbunatatire a retelei. Te asiguram ca reteaua se afla intr-o continua dezvoltare si cautam permanent oportunitati pentru imbunatatirea serviciilor furnizate clientilor nostri. Iti multumim pentru interesul acordat.

vladut12am
Cunoscător certificat

Mulțumesc!

Sper să se rezolve în cel mai scurt timp această situație și să se construiască un nou pilon pentru ORO.