anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange anunță instalarea a aproximativ 900 de antene 4g/4g+ în acest an

Vio73
#StarMember
Directorul de tehnologie al Orange România anunță instalarea unui număr important de antene 4g/4g+, pentru a mări acoperirea.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/emmanuel-chautard-directorul-de-tehnologie-al-orange-investim-peste-100-mil-euro-in-2019-iar-bugetul-pentru-retea-a-crescut-cu-20-18230710
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
În sfârșit o veste bună și în aceasta direcție, speram să crească acoperirea 4G/4G+ și în rural în sudul și estul țării.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
În sfârșit o veste bună și în aceasta direcție, speram să crească acoperirea 4G/4G+ și în rural în sudul și estul țării.

teacher_
#StarMember
Nici la noi in zona centrala si de nord nu sta prea bine cu semnalul in unele locuri, mai depărtate de orase. E o măsură binevenita, mai ales după investițiile făcute de concurență.

imch
Cunoscător certificat
Ma scuzati ca sunt mai blonda, asa, aceste antene vor optimiza parte de internet 4G, respectiv 4G+, nu? Problemele mele acasa sunt mai degraba cu reteaua de voce decat cu Internetul... Adica, daca se aude sacadat si intrerupt, parca nu te mai intereseaza asa tare ca nu ai cea mai buna viteza la net... DAR, nu vreau sa fiu carcotasa, e un lucru excelent ca se dezvolt[ reteaua.

Miha_Z
#StarMember
Atata timp cat tinta lor este introducerea de 5G, e normal ca sa axeze in perioada urmatoare pe acoperirea unei zone cat mai vaste cu 4G si 4G+. Astfel ar evita discrepanta dintre zone cu acoperire 5G si zone care nu ating nici 3G. Deci daca vor sa evolueze si sa aiba clienti multumiti e necesar marirea puterii de semnal in zonele mai putin accesibile. Succes!

Razvan
#StarMember
Vocea e disponibila pe 2/3/4G, orice extindere a tehnologiei 4G este bine venita.

Laura_cio
Senior
Mulțumim de informație! Îmi doresc o îmbunătățire și pentru mediul rural.

Anonim
Neaplicabil
Excelentă veste! Circul foarte mult și există zone în care semnalul este mai slab și unde netul nu merge așa de bine. Abia aștept! 😉

Razvan
#StarMember
Da, asa este, pe parte de 4G mai mult de munca, Telekom sta cel mai bine la acoperire pe 4G în rural, pe unde sughita B20 au venit cu B3, însă ORO a lăsat-o cam moale cu acoperirea, bate mult B20 și nu face față la trafic, agață multe telefoane.

Romeo_
Senior certificat
In drum spre mare am intalnit multe zone cu semnal slab sau chiar deloc si nu ma refer in camp deschis ci in sate,comune...Aceasta veste este cu adevarat foarte buna daca o sa fie finalizata