anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oneplus 8 Pro - Semnal 5G

CataPuscas
Junior
Salut! Am achizitionat de curand un Oneplus 8 Pro 5G. Problema e ca, chiar daca harta de acoperire arata ca exista semnal 5G (doar afara) in zona mea, daca ma duc la preferred network type nu vad optiunea 5G. Nu am inca un abonament 5G dar m-as fi asteptat sa vad totusi reteaua. Poate fi si o problema de SIM vechi? Poate totusi nu e destul de puternic semnalul 5G? Multumesc!
43 Răspunsuri 43

Iuli21
Junior
Salut, eu cred ca telefoanele sunt foarte bune, doar ca operatorii nu incurajeaza folosirea de terminale cumparate din alta parte :)) si pun bete in roate in folosirea unor servicii.. Ma indoiesc ca telefoanele vandute sub brandul operatorului sunt mai capabile si totusi merg fara probleme Poate ar fi timpul sa se schimbe asta si sa se acorde un minim de suport in folosirea altor terminale fara ca utilizatorul sa toceasca forumurile si sa se chinuie in a activa un serviciu ce in mod normal s-ar face prin bifarea unei opriuni din meniu. Pe de alta parte e penibil ca Emag vinde terminale Oneplus pe care le publicizeaza ca si terminale 5G si de fapt surpriza!!! Trebuie sa iti rupi capul sa-l faci sa mearga :))

CataPuscas
Junior
Foarte bine spus. Eu sunt multumit de telefon. Este un device foarte capabil. Sincer, nici nu stiu daca vreau 5G la momentul acesta si sigur o sa fie mai accesibil serviciul in viitorul apropiat.

Anonim
Neaplicabil
Este o problemă de software, mai exact cei de la OnePlus adaugă prin update de soft țări în care se permite și semnalul 5G. Nu ai nicio problemă cu SIM-ul sau abonamentul, trebuie să aștepți update-ul pentru România care să adauge rețelele 5G din România. Ai răbdare! Dacă ești atent la update-urile de sistem vei vedea că se adaugă frecvențe de rețele 5G în anumite țări (vezi poza din atașament).

Emanu900
Explorator
La noi pana nu vor testa cei de la Orange OP-urile astea nu vor activa chinezii nimic din firmware pentru 5G. Neoficial se poate rezolva anytime.

Emanu900
Explorator
OnePlus 8 cu 5G activ Iasi, Parcul Expozitiei

Iuli21
Junior
Salut, Cum au activat 5g si volte+wificall

Emanu900
Explorator
Folosind aceasta metoda, merge si la seria 7 si la 8: https://nerdschalk.com/how-to-enable-volte-and-vowifi-on-oneplus-7-pro/

Vio73
#StarMember
Felicitări, Emanu!

Valy_che
Începător
Stiti cumva daca aceste telefoane de la Orange sunt blocate pe orange ?

Vio73
#StarMember
Nu prea mai există telefoane codate în rețea, deci nici acesta nu cred să fie!

Ascary
Campion certificat
Salut Vali,doar pentru telefoanele Apple se mentine politica de blocare in retea,in rest,asa cum au spus si colegii mai sus,nu mai sunt codate.

bvalky
Începător
Ce nu înțeleg eu inca , de ce OnePlus 8 pro inca nu este pe lista telefoanelor cu wifi calling ? Unul dintre cele mai bune telefoane si totuși orange inca nu la introdus in lista !

RafaHelper
#StarMember
Salut @bvalky, Nu se afla pe lista pentru ca aceea lista sta neactualizata de ceva timp. Poti verifica mai multe detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2549972-lista-terminale-compatibile-apel-4g-apel-wifi-neactualizata

DanielaH
Moderator
@bvalky și @rafa, în link-urile de pe site sunt listate doar telefoanele comercializate de Orange. Modelul OnePlus 8 Pro nu a fost vândut de noi, nu a fost testat, deci nu putem garanta că funcționeaza cu Apel Wifi sau Apel 4G la Orange. Telefonul OnePlus 8T a fost și este comercializat/ testat de noi și este compatibil cu ambele servicii.