anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oh ce...viteza minunata. Pentru posteritate.

arsradu
#StarMember

Salut,

Las aici pentru posteritate vitezele minunate pe reteaua mobila Orange, outdoors, rural. Daca asta e reteaua #1...nu mai zic nimic.

Am obosit la cate solicitari am facut, si la 300, si din harta de acoperire. Chiar am obosit. Rezultatul dupa ani de zile este acelasi. Ba nu. Nu e acelasi. E mai slab decat a fost pana acum. Si nu era cu mult mai bine oricum.

Conform Orange, in zona respectiva ar trebui sa am viteze de pana la 284.4 Mb/s. Da, stiu. Scrie pana la .... Cu toate astea, o sa vedeti de ce cred ca este foarte departe de ceea ce se ofera de fapt.

arsradu_0-1713155656318.png

Cam asta este viteza reala, la fata locului. Pe outdoors. E la fel si pe indoors, dar am zis sa fac testul afara, ca sa nu apara discutii de "incapacitate de penetrare a undelor radio". 

Screenshot_20240413-212846.png

Ce sa zic? O sa ramana pentru posteritate mesajul asta pentru ca nu ma astept sa se rezolve vreodata.

O zi faina in continuare. Si sper sa fie util si altora.

Client Orange
56 Răspunsuri 56

Nimic altceva, din ce pot eu sa-mi dau seama. Acelasi loc, aceeasi antena, acelasi telefon, aceleasi features pe antena respectiva (adica doar B20)... Altceva nu stiu sa fie diferit. Adica, e posibil sa fie alt hardware, alt emitator. Dar asta n-am de unde sa stiu.

Client Orange

Eram pe graba. Asa ca n-am putut face ambele teste in acelasi timp. Ma indoiesc ca diferenta va fi foarte mare facand testele in acelasi timp. De la 0.08 pana la 7-8 Mb/s, diferenta e mare. Dar sunt de acord ca ar trebui tinut cont si de acest aspect. 

Client Orange

Razvan
#StarMember

Ideal ar fi să faci testele în paralel, ca să vezi cine are prioritate de trafic pe antenă. Nu m-ar mira ca tehnicienii vodafone să fi setat prioritatea pentru ei, au mai facut acest lucru și pe 3G, prin 2010-2011, câtă nelămurire am avut atunci cu Orange, au venit acasă, la țară au măsurat semnalul, facut teste, mi-au dat dreptate pe loc, însă raportul final a ieșit o bătaie de joc de la București. 

Nu prea am cu ce sa fac testele in paralel. Nu am decat un singur Android la indemana in momentul asta. Si pe iOS nu stiu sa existe CellMapper. Dar o sa caut eventual o alternativa, astfel incat sa pot face testul in paralel. Daca nu, va trebui sa le fac unul dupa altul, dar la interval cat mai scurt.

Client Orange

arsradu
#StarMember

Se pare ca astazi atat VDF cat si ORO au viteze similare. Mai exact la fel de slabe.

Si atat unul cat si celalalt au dat cel putin o eroare cum ca nu se poate face testul.

arsradu_0-1713518880619.png arsradu_1-1713518929636.png

arsradu_2-1713518968945.png arsradu_3-1713518981205.png

 

 

Client Orange

Orange e câștigător.🙂

Oricum viteze dezamăgitoare.

Screenshot_2024-04-19-12-44-24-632_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

 Ultima oară când am făcut sesizare pentru că aveam viteze similar de mici  problema din fericire sa datorat echipamentului afectat de o furtuna.

Esti un caz fericit...

Client Orange

Stii care e chestia? N-am nevoie de niciun fel de despagubiri din partea Orange. Nu au ce despagubiri sa-mi ofere, si oricum nu ar fi considerabile. Am nevoie doar de semnal ca lumea. Atat. Orice fel de compensatii nu ma ajuta cu nimic, pentru ca nu de asta am nevoie.

Client Orange

 

Cunosc situația, si mie mi se oferă compensații pentru o opțiune gratuita pe care nu o pot activa.

Și eu doresc sa accesez opțiunea, nu vreau compensații însă nu se găsesc soluții.

Ultimul răspuns este sa mai incerc odată în luna Mai și să îi contactez.

Ar fi a cam a patra încercare.😠

Poate se remediaza situatia pana atunci…

Client Orange

Razvan
#StarMember

Cum este situația în prezent? 

Nu cu mult mai bine, din pacate.

1000001581.png

1000001582.png

Client Orange