anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Net pe mobil instabil si slab calitativ - Drumul Taberei

drkalex
Începător

Salut ! 
Sunt aproape 4 luni de cand netul pe mobil este execrabil ! Încarcă extrem de greu si rețeaua fluctuează între 3G si 5G , practic stau aprox 10 secunde sa încarce o pagina. Zona este dr taberei sector 6 

2 Răspunsuri 2

vladut12am
Cunoscător certificat

Bun venit în comunitate!

Din păcate, sunt multe astfel de zone în care calitatea rețelei lasă de dorit, cauza principală a acestei probleme fiind congestia care constă în incapacitatea antenelor de a gestiona traficul, fiindcă un număr ridicat de utilizatori sunt conectați în mod simultan la acestea.

Singura soluție este o densificare, adică suplimentarea numărului de antene în zonele afectate de congestie.

Eventual, poți încerca să faci o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro în care să detaliezi exact situația neplăcută pe care o întâmpini de mult timp. Poate așa se hotărăsc să facă densificarea pe care o recomand cu multă căldură în astfel de cazuri precum cel cu care momentan te confrunți.

Acum, pentru că au luat cel mai mult spectru dintre toți cei 3 mari operatori de la noi pentru 5G (Telekom, fiind al patrulea mare operator, exclud, fiindcă a ales să nu participe) la licitația din noiembrie 2022, cu certitudine, au planuri mari în ceea ce privește investițiile în rețea în viitorul cât mai apropiat.

Mult succes!🙂

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sunt probleme prin unele locuri, într-adevăr, dar testează și cu alte modele de telefoane, poate e altceva. Eu testam în trecut cu anumite tipuri de telefoane și aveam probleme, iar după ce am schimbat modelul, s-a rezolvat și problema. În oraș, pot fi probleme și de la pereți, poziționarea față de antene, bruiaje, etc.

Sigur, ideal ar fi să aibă semnal peste tot, dar asta este!

Așteptăm o îmbunătățire consistentă a calității acoperirii, mai ales după achiziția celui mai mare spectru 5g la licitația din noiembrie 2022.

Baftă!