anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa viteza internet in Dej

Szabolcs
Explorator entuziast
Buna seara! De aproximativ o luna de zile in Dej nu prea este sau mai bine zis nu este viteza la net mobil. Am sunat la Orange si au zis de fiecare data ca nu sunt probleme cu reteaua. Am sa atasez un screenshot cu masuratorile facute in zile si ore diferite.
33 Răspunsuri 33

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu știu că la Dej este 4g+, iar pe telefonul tău văd doar 4g, ceea ce este din start un dezavantaj dat de unele probleme ale rețelei sau de un telefon care suportă doar 4g simplu. Poate să existe o congestie de rețea ( aglomerare) provocată de un număr foarte mare de clienți ce se conectează pe o antenă,lucru provocat după ce Orange a preluat și o parte din clienții de mobil ai fostului Telekom sau o defecțiune. Te sfătuiesc să dai un restart la telefon și dacă tot nu vezi o îmbunătățire, îl treci temporar pe 3 și poate este mai bine. Eventual, revii tot în 4g, după trecerea prin 3g. Te sfătuiesc să te mai consulți și cu alte persoane din zona care au Orange și să vezi dacă și ele au aceeași problemă, iar dacă și ei o au, faceți și o sesizare comună ( cu nume și numere de telefon) pentru că așa atrageți mult mai bine atenția. Când am trecut ultima oară pe acolo ( acum vreo doi ani), aveam viteze de peste 100 Mbps, din mersul mașinii. Îți urez succes in demersul tău și sper ca cei de la Orange să facă ceva rapid!

Szabolcs
Explorator entuziast
Salut! Asa este la Dej este 4g+, si telefonul suporta, dar din pacate nu intotdeauna. Problemele au aparut pe la inceputul lunii, am schimbat cartela, am cerut setarile tel de la Orange, am sters toate aplicatiile din telefon, tot asa merge netul. Sigur mai suntem cu aceasta problema mai multi prieteni, si culmea e ca nu in casa nu avem semnal ci afara pe camp deschis, adica parc si in majoritatea locurilor din oras.

Vio73
#StarMember
Atunci, faceți ceva comun, cum ți-am spus și sper să aveți succes!

Szabolcs
Explorator entuziast
Ok. Multumesc de informatie.

mihai_13
Maestru
ceva interesant/ciudat vad ca nici pe wifi nu ai viteza "buna"

Szabolcs
Explorator entuziast
Viteza de la wi fi este masurat in curte. La vreo 10 m de router.

Razvan
#StarMember
Este o defecțiune la antena din zona ta. Instalează netmonitor sau cell mapper, și postează id-ul antenei cu probleme. Congestia ar mai putea fi și de la migrarea foștilor abonați telekom fix pe ORO, dar nu cred că ar avea un impact așa de mare.

Szabolcs
Explorator entuziast
Asta o masurat cell maper

Szabolcs
Explorator entuziast
Este cand masoara si - 113, - 116. Ar trebui sa fie cat mai spre zero cifrele din cate stiu.

Vio73
#StarMember
Da, ar trebui să aibă valori mai mici, pentru că ești cam sus, adică valori slabe de semnal.

Razvan
#StarMember
Este semnal mediu spre satisfăcător, de aici și congestia pe rețea. Ne poți spune și adresa zonei tale de interes?

Szabolcs
Explorator entuziast
Dej str. Orizont, Jud Cluj

BlackWolf
Senior certificat
Este o defectiune la antena sau e reteaua congestionata. Faceti toti care aveti probleme sesizari la Orange si poate vin rezolva problemele

ionyde
Începător
Formeaza pe telefon codul *0011# si vezi in ce banda e telefonul. Daca e in banda 20 atunci merge dezastru pe 4G chiar daca e semnall full si iti recomand sa faci plangere OPC si ANCOM daca nu te ajuta consultantii orange. Recomand si trimitere email catre reclamatii@orange.ro