anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal Tulcea

Alexandru_Franc
Începător

In urma furtunii de zilele trecute mai multe localitati au ramas fara semnal Orange (ma intereseaza sat Floresti, comuna Horia Tulcea). Asta de sambata seara. Stie cineva cand va fi remediata aceasta problema?

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator

Salut, Alexandru! Bun venit în Comunitate!

Ca urmare a condițiilor de vreme nefavorabilă din sud-estul României care au dus la întreruperi ale serviciilor de electricitate și la închiderea unor artere de drum, există într-adevăr dificultăți în furnizarea și restabilirea serviciilor și în județul Tulcea. Echipele Orange sunt în alertă și intervin, cât mai rapid posibil, pe măsură ce drumurile se deschid, pentru restabilirea serviciilor unde este necesară intervenția fizică.

Comuna Ceamurlia de jos  Jud. TULCEA fără semnal tv și internet de 1 săptămâna și azi au zis că mai dureaza......cum e posibil???

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Așa cum spunea și Daniela, încă sunt site-uri cu probleme la care nu s-a putut interveni din cauza drumurilor care au fost închise atâta timp cât a fost valabilă avertizarea meteo de cod roșu pentru viscol puternic.

Pe harta de acoperire care este disponibilă aici, poți să verifici dacă în zona ta este semnalat un incident în acest moment.

Din verificările pe care le-am făcut, în comuna Horia, TL, este un incident în desfășurare care ar putea fi remediat teoretic până în această seară. Dar totul s-ar putea amâna, dacă echipele nu pot ajunge pe teren la fața locului.

vladut12am_0-1701183095106.pngvladut12am_1-1701183116949.png

Succes!