anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal telefon SÂNPETRU, jud Brasov

Viki
Începător
De ce nu este semnal in SÂNPETRU.. jud Brasov?
6 Răspunsuri 6

Anca07
#StarMember
Buna Viki. Doar tu nu ai semnal, sau si alti membri ai fam sau cunoscuti de pe langa tine nu au?

FLo1
#StarMember
@Viki: Bun venit in Comunitate. Daca este o problemă recenta, se va remedia. Daca problema e de mai mult timp atunci sesizeaza acest aspect si cu alte detalii la Serviciul clienti, maine dupa ora 9:00, prin apel la 300 sau chat Djingo din pagina www.orange.ro. Revino pe topic cu noutăți despre stadiul problemei tale.

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Dacă e de multă vreme situația aceasta, și bănuiesc faptul că nu e este doar la tine, atunci depuneți mai mulți sesizări ca să aveți șanșe de izbândă, atât împreună, cât și separat. În general, cele care au un număr mai mare de semnatari, sunt mai repede rezolvate. Succes!

DanielaH
Moderator
@Viki, ne poți ajuta, te rog, cu mai multe detalii? De cât timp nu ai semnal? Este vorba despre semnalul de voce sau de date sau amândouă? Situația se manifestă indoor sau outdoor? Ai făcut o probă cu SIM-ul într-un alt telefon? Te așteptăm cu cât mai multe informații ca să te putem ajuta.

Razvan
#StarMember
În vară am trecut prin Sânpetru și a fost semnal, chiar am cartat rețeua cu Cellmapper.

Vio73
#StarMember
Poate s-a aglomerat între timp sau au apărut probleme tehnice, cine știe! Important este ca Orange să verifice situația și să vadă ce se poate face.