anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal Kaufland București

Razvan
#StarMember
Astăzi am constatat că rețeaua Orange nu are semnal în magazinul Kauflad situat pe strada Turnu Magurele nr. 70-90, sector 4, București.
5 Răspunsuri 5

Viocat
Senior certificat
In hale mari se mai intampla

arsradu
#StarMember
Si la unele magazine Penny la fel. Cum zicea si Viocat, in halele mari in general se intampla asta. Fara un repeater sau ceva local…nu stiu daca exista vreo solutie. La Penny se poate folosi VoWiFi (evident, dependent de modelul de telefon). In afara de asta, nu stiu sa existe alta solutie. Daca se poate face ceva pe partea Orange, ar fi genial. Dar, avand in vedere ca tine destul de mult si de structura cladirii…nu-mi fac sperante prea mari. Dar cine stie…? :)) Poate poate.
Client Orange

Razvan
#StarMember
Este un feedback pentru ei, dacă nu sunt la curent cu acoperirea.

Vio73
#StarMember
Am văzut că sunt probleme prin unele magazine din acestea de tip hipermarket. De asemenea, este foarte important ca aceste magazine să fie acoperite în totalitate, pentru că am găsit unele acoperite parțial.

Anonim
Neaplicabil
De ce lipsă semnal în clădiri mari sau blocuri vechi: - ori izolare fonică, - ori pereți foarte groși ca lățime, - ori cantitate de cupru mare în pereți/stâlpi, - ori aparate/dispozitive de bruiat amplasate (magazin) sau strategic (în locație).