anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal jud. Prahova

BogdanBBB
Începător

Salut, am de cativa ani o casa de vacanta in localitatea Predeal, judetul Prahova (langa Valenii de Munte, a nu se confunda cu statiunea Predeal). In acea zona nu a fost niciodata semnal, indoor deloc si outdoor foarte slab si doar in anumite zone, cel mai adesea nu se poate utiliza. Aceasta lipsa de semnal este prezenta atat pe harta de acoperire cat si pe site-ul aisemnal - atasez detalii. Zona cu pricina este incercuita pe cele 2 atasamente. E vreo sansa de imbunatatire? Multumesc.

3 Răspunsuri 3

GeorgianaD
Moderator

Salut, @BogdanBBB !

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Din păcate nu avem astfel de informații, ce îți putem comunica este faptul că departamentul tehnic lucrează constant la îmbunătățirea calității rețelei.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din propria experiență, te sfătuiesc să vă strângeți mai mulți din zona respectivă și să faceți o cerere comună, sub formă de tabel , în care să spuneți că doriți să se realizeze semnal in localitatea respectivă, iar în tabel vă treceți numele și prenumele, numărul de telefon și semnătura.

Eu așa am făcut și am reușit. E adevărat că nu din prima, dar am reușit.

Cererea o trimiți din secțiunea Contact, adică aici:

https://www.orange.ro/contact/

Sau la  adresa de email serviciul.clienti@orange.ro.

Sper să reușești!

Succes!

BogdanBBB
Începător

Multumesc pt raspuns, m-am gandit si la asta dar din pacate majoritatea locuitorilor sunt pe alte retele care merg mai ok in zona. Ma descurc cat de cat cu wi-fi calling, dar era mult mai ok sa fie semnal sa pot folosi telefonul in toata zona, nu doar in casa si un pic pe langa.