Stiu ca e ciudat, mai ales ca e un model vandut de Orange, deci ar trebui sa fie compatibil cu frecventele Orange. Spui ca in Bucuresti a mers 5G, deci nu-s probleme de receptie. Cum ti-am mai spus, probabil ca exista in Eforie Nord undeva o antena care "bate" si 5G, dar inca nu ai trecut pe langa ea sau ai nimerit cand se schimba echipamentele Huawei cu altele mai slabe,
In al doilea link pe care ti l-am dat ( https://comunitate.orange.ro/questions/2655071-semnal-5g-nefunctional-iphone-12-pro-rahova-bragadiru ), Orange Assistant a raspuns asa: "Colegii nostri de la departamentul tehnic ne-au informat despre faptul ca semnalul 5G se reda pe frecvente diferite in Bucuresti si Bragadiru; de aceea, este posibil sa intampini probleme de semnal in anumite locuri. Esential este sa ai instalata ultima versiune de iOS pe dispozitiv si totodata ultima actualizare de operator pentru a evita astfel de situatii."
Deci sunt diferente si intre Bucuresti si... Bucuresti, pt ca Bragadiru e lipit de Bucuresti, e aproape un cartier al capitalei.
In concediu, ti-am mai zis, poti trai si fara 5G, important e sa functioneze acasa, in zona in care stai cel mai mult.