anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa 5G Iphone 12 Pro Max Eforie Nord

RstdWoo
Cunoscător
Salut. Se da una bucata iphone 12 pro max, ultimul IOS instalat. Abonament cu 5G inclus pe E-Sim. Locatie: Eforie Nord, care pe harta Orange apare cu 5G cat incape. Practic: pe telefon lipsa 5G, doar 4G. In tranzit prin Bucuresti, in drum spre mare, a stat pe 5G mai tot timpul, deci merge. Am resetat reteaua, restart la telefon, degeaba. O sa incerc cu un Flex Vodafone sa vad daca merge...mi se pare absurd sa faci reclama la 5G si sa imprastii semnalul pe nu stiu cate benzi incat e mai ceva ca la loterie sa te poti folosi de 5G.
17 Răspunsuri 17

RstdWoo
Cunoscător
Daca macar jumate din consultanti ar avea bunavointa si dedicarea lui Robert, de la fidelizare, poate nu ar mai trebui sa imi fac o tona de nervi. NU este 5G in Eforie Nord. Harta cu acoperirea nu afiseaza cum trebuie, si aici e o problema pt ca ar trebui sa reflecte realitatea. Rog responsabilii sa faca bine sa verifice harta aia. Inteleg mici deviatii, dar sa afisezi o intreaga statiune cu semnal cand defapt e zero, mi se pare BS!

delfinas
#StarMember
Nu ti-am scris eu mai sus ca harta pe care te uiti nu e corecta, ca au pus 5G in Eforie si 4G unde era mai logic sa fie, adica in Constanta-Mamaia si ca e buna cealalta harta, care arata clar unde e 5G (cea din atașament)? 🙂 Nu era normal ca in ditamai Constanta si in Mamaia, la fite, sa fie 4G, iar intr-o statiune mai mica sa fie 5G,,, Bine ca ai gasit un consultant serios si corect, la final de concediu ai aflat misterul! 🙂

Alexandru5
Începător

Din câte știu nu există 5G in Eforie Nord.