anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsă acoperire Orange Zimbraria Neagra

Razvan
#StarMember
Astazi am fost să vizionăm zimbrișori, unde am constatat că acoperirea Orange lipsește. Noroc cu back-up la rețeaua Telekom.
https://maps.app.goo.gl/H36RP1mf2EYBAbjj9
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Păcat că mai există și acum zone unde Orange nu are acoperire, iar concurența, are. Așa am fost și eu cu elevii la un banchet la Cabana Voina ( Argeș, pe Valea râului Târgului) și Orange ioc semnal, iar Digi avea antenă chiar în fata cabanei și foarte mulți turiști erau destul de nervoși. Deci alții pot, iar Orange, nu!

Anonim
Neaplicabil
Așa e, am găsit semnal pe Digi unde Orange nu avea.

Pololică
#StarMember
Niciun operator nu are acoperire 100%. În 9X% din cazuri, operatorii au acoperire toți în același loc, iar în cazuri puține sunt lipsă într-un loc și sunt prezenți ceilalți. Acum, în câte locuri au ceilalți semnal (utilizabil) și Orange este mai bun? Răspunsul va depinde de fiecare.

Anonim
Neaplicabil
Evident că toți operatorii au probleme cu semnalul în anumite zone. Depinde mult, cred, de numărul de abonați din zona respectivă (nu sunt sigur dar bănuiesc asta).

Pololică
#StarMember
Pe partea aia știu ca Vodafone e mai bun decât restul, asa cum Orange e mai bun pe partea Moldovei (în special ca număr de abonați). Pe unde am mers, doar la Cascada Beusnita Digi era singurul cu semnal, în restul ocaziilor, Orange a avut măcar 2G și punctual abia era semnal (oarecum semnal împărțit între Orange, Vodafone și Telekom).