anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In cat timp se activează serviciul de rețea după ce am schimbat cartela de la 3G la 4G?

admun
Junior
In cat timp se activează serviciul de rețea după ce am schimbat cartela de la serviciul 3G la 4G. Menționez că internetul funcționează dar nu pot suna, sa fiu sunat sau sa trimit mesaje.
6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
admun, bun venit in Comunitate!!! Daca merg datele, trebuie sa mearga si partea de voce. Ai restartat telefonul? Ai selectat corect slotul SIM care sa fie activ pe voce?

admun
Junior
Salut, mulțumesc pentru primire! Da, am restart telefonul de multe ori iar referitor la setările de voce sunt automate,telefonul selectând simul

delfinas
#StarMember
Cu placere!!! Cand incerci sa suni sau sa trimiti un sms, ce mesaj de eroare primesti?

admun
Junior
Când sun se aude un sunet de 3 ori diferit de cel normal de "call ended". Am trimis acum mesaj cuiva și în loc de numărul meu de telefon este altul deși doar am schimbat cartela și am păstrat același numar

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Ce telefon folosesti? Problema cu apelarea se manifesta la orice numar? Pana la urma, merge trimiterea de mesaje? Ca idee, schimbarea de SIM nu ar trebui sa afecteze in niciun fel capacitatea de a suna sau a fi apelat. Partea cu mesajele ar putea fi o problema de SMSC (centrul de mesaje scrise), dar inteleg ca la tine merg, deci nu e o problema acolo. Nu stiu sa fie nevoie de o inlocuire de SIM pentru a folosi serviciile 4G. Nu sunt SIM-uri "3G" si SIM-uri "4G". E acelasi SIM. Cred ca trebuie sa fie un SIM de acum mai bine de 10 ani ca sa nu functioneze pe 4G. Ma rog, daca acum merge, e foarte bine.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@admun, s-a rezolvat situația cu SIM-ul? Funcționează și pe voce/ SMS și pe date?