anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extindere acoperire retea mobila Orange in Tomnatic, Timis

Anonim
Neaplicabil
Suntem in anul de glorie 2022, am trecut deja de jumatatea lui chiar, iar pe DN6 dintre Sannicolau Mare - Timisoara inca exista o localitate care nu beneficiaza de nici macar un site Orange/Vodafone.
Aceasta se numeste Tomnatic. N-o fi vreo metropola, dar nu cred ca e normal ca o localitate cu peste 3.000 locuitori sa n-aiba acces la servicii. Gaura de semnal de aici se traduce si intr-o alta gaura de semnal pe DN6, ca nu bate niciun alt sector in zona respectiva sa acopere. Cel mult ai semnal prin exterior si asta depinde de pozitionare.
In aceasta localitate singurul operator care a montat niste antene sunt tocmai cei de la Digi Mobil, cum de altfel astia au reusit sa puna antene in cam fiecare localitate.
Orange pe cand, oare? As vrea ca subiectul acesta sa ajunga la cei din departamentul RF si sa se si faca ceva.
Pe DC9, spre intrarea in Tomnatic exista chiar si un pilon care nu a mai ajuns sa fie folosit deloc, din cate am inteles si daca retin bine ar apartine Telekom-ului. Si are deja cativa ani buni de cand e montat. Locatia lui e buna, de acolo cu trei sectoare acoperi lejer si localitatea si DN-ul, ca sa il iau ca reper si sa nu fac referire la un site nou de la zero...
Avand in vedere ca va share-uiti locatiile si chiar si echipamentele (in anumite zone) impreuna cu Vodafone (si viceversa), eu zic ca sigur se poate face ceva.
23 Răspunsuri 23

Salut, adi24! Colegii din departamentul Tehnic ne-au anuntat ca avem planuri de imbunatatire a semnalului, pentru localitatea Magureni,judetul Maramures, in urmatoarele 2 luni.

Vio73
#StarMember
Pentru Șelaru, jud Dâmbovița, este vreun plan? Că acolo este 2g pe afară, din loc in loc, iar în multe locuri nu e nimic. Mulțumesc!

Salut, Vio73 In urma verificarii planurilor de imbuntatire a acoperirii din aceasta zona, am aflat faptul ca in acest an, din pacate, nu avem anuntate noutati cu privire la comuna Selaru, judetul Dambovita. Iti multumim mult pentru feedback-ul transmis! Suntem aici, daca vei mai avea nevoie de informatii suplimentare.

Vio73
#StarMember
Mare păcat că nu se întâmplă nimic, de multă vreme. Mulțumesc!

Bgd1
Începător

Buna ziua, locuiesc in Mosnita Noua la 7km de Timișoara pe harta apare semnal 4G, iar viteza de la rutier este 8-9 Mbps Download și 2,3 Upload !!!!!!!!

4C3E41A5-475D-4661-93D1-EA107C21B860.jpeg

84903EE7-F26F-40F5-BCA8-E1E8C23072EC.png

Anonim
Neaplicabil

Timpul a trecut si antena promisa n-a mai aparut. 🙂 Intre timp Digi a umblat la toate site-urile din zona si a adaugat capacitate extra...

Ce se mai aude de statia asta din Tomnatic?

Salut, @Anonim!

Vom întreba din nou colegii și revenim dacă avem noutăți.

Între timp, te așteptăm la concurs 😀.

 

DanielaH
Moderator

Salut din nou! 

Colegii ne-au confirmat că zona este în continuare inclusă în planurile de îmbunătățire a retelei. Dar, pentru că rezultatul final al acestor planuri depinde nu doar de factori interni ci și de aspecte independente de companie (ex. găsirea de locatii în care să fie primit acceptul de amplasare a echipamentelor de rețea, obținerea de licențe și aprobări din partea instituțiilor statului etc.), în acest moment colegii nu pot oferi un reper exact de timp.

Anonim
Neaplicabil

Ciudat... Orange expert scria in vara ca se va monta un site pana la sfarsitul acestui an. 🙂 Si asa cum am mentionat exista un pilon gol in zona aia de ani buni care, din cate stiu, a fost al T-ului...

Deci si la final de 2022 Digi Mobil ramane singurul operator cu semnal atat in localitate, cat si pe portiunea de DN.