anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extindere 5 G in Piatra Neamt?

Noah
Explorator entuziast

Târgul meu, reședința de județ, este flancat de orașe cu rețea 5 G . Daca de Bacău, Iași, Târgu Mureș nu zic nu, reședințe și ele, merită, suntem oarecum frustrați că un cătun secuiesc ca Miercurea-Ciuc beneficiază de noua  rețea înaintea noastră. Ciudate  cai are Orange. Vrem să știm( suntem mai mulți abonati in acest vrem, când introduce Orange 5 G in Piatra Neamț.Concret, fara clasicul urmăriți site, asta știm și noi, și o facem . Când, concret . Macar să știm că nu o iau înainte până și Gheorghieni sau Bicaz .

 

 

 

 

 

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salut!

Nu știu dacă o să primești un răspuns clar la întrebarea ta, dar eu cred că se vor pune pe treabă anul acesta cu 5g-ul. Au dat o grămadă de bani pe licențele 5g, au luat spectrul cel mai mare și nu cred că nu îl vor fructifica. Doar că este cunoscut faptul că ei se mișcă destul de greu la orice lucru de amploare. 

Și eu sunt curios când vor implementa 5g la Pitești, doar că vor trebui să swapeze echipamentele  de la Huawei la Ericsson, lucru mai de durată. Cred că și la Piatra Neamț și în multe alte orașe asta este problema. Din câte am înțeles, Baia Mare este un alt oraș în care se va porni curând 5g, pentru că a fost swapat la Ericsson.

Baftă!

Razvan
#StarMember

Salut! Probabil, vara aceasta se va da drumul la 5G și în Piatra Neamț, însă au prioritate numărul de abonați din urbea respectivă și probabil și unde obțin mai ușor autorizațiile și unde este mai ușor de instalat. 

bine era  daca se orienta Orange dupa   numărul de abonați  !!!   zic de Galati   

Noah
Explorator entuziast

Bănuiesc că moderatorii Orange încă se interesează la colegi .Nu ? 

Iti zic ceva sigur ; nu vei primi un raspuns concret , ceva de genul 09.06.2023  va fi semnal 5G in  orasul tau !  asa  raspuns nu vei primi (din pacate)

Salut, Noah!

 

Da, ne-am interesat la colegi dar, din pacate, momentan nu avem informatii in acest sens. Vom reveni pe topic cand vom primi vesti bune.

Andrei4154
Junior entuziast

Daca aveti deja in oras 4G+ cu 200Mbps down zic sa fiti multumiti, ca sa nu va dezamageasca un 5G cu viteza de 10Mbps, din cauza aglomerarii antenei. Orange🎂 ofera in multe orase mici 4G+ la viteze foarte bune, peste 60Mbps e deja f buna. Si sincer, daca acasa ai WiFi, la serviciu WiFi, unde ai mai vrea sa fie viteze 5G/Wifi?(varianta peste tot nu se accepta😁)

Noah
Explorator entuziast

De ieri acoperire și la Brăila. Aproape totală. Revin cu o noua rugăminte, orașul nostru este înconjurat de aceasta noua tehnologie .Au Bacău, Iași, Suceava și Miercurea-Ciuc. Nu suntem conspirationisti covid, nu ne temem de infertilitatea pe trei generații cum afirma distinsa doamna senator . Piatra Neamț este reședința de județ. Când veți lansa și la noi 5 G.? 

 

cristiboss70
Începător

E vreo sansa ca pana la sfarsitul anului sa se lanseze 5G la Piatra Neamt?

Noah
Explorator entuziast

Asta urmărim bosule cu toții. Avem terminale 5 G, fiecare cum a putut, iată au lansat Apple și iPhone 15, au descoperit roata, focul, și cartofii prăjiți dar o reședință de județ zisa Perla Moldovei încă nu beneficiază de noile tehnologii. Asta in vreme ce China testează 7G.

 

 

cristiboss70
Începător

Eu am abonament la "albastri" ...dar  am prins o oferta  Fun 11(mai si zice abonament  5G) cu 5,5 euro pe 24 luni...si am facut abonamentul in speranta ca baga 5G si la Piatra...