anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E cu sagetiile sus in loc de 4g+

ANTONIO26
Junior

Bună seara.Stiti din ce cauza imi apare E cu sagetiile sus jos în loc de 4g+?

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Antonio, acel  E  inseamna  ca in acel loc ai semnal la  internet de EDGE (2.75G).

Din ce cauza  ai doar semnal EDGE? Poate esti departe de antena sau cladirea  in care esti e mai ecranata sau  e prea incarcat traficul in zona sau noaptea sunt  inchise benzile de 4G+ la care are acces telefonul tau  sau SIM-ul  are probleme sau... 

Incearca un restart sau sa  treci telefonul pe modul avion si apoi treci pe deschis.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil o defecțiune locală datorată intemperiilor vremii din ultimele zile a dus la acest lucru. Adică nu mai ai 4g/4g+, ci doar EDGE, care este o tehnologie ce îți oferă doar posibilitatea să folosești vocea și browsing rudimentar. Încearcă și cu restart și căutare manuală, eventual selectare manuală a rețelei.

Dacă nu-și revine nici după ora 8.00, te sfătuiesc să anunți acest incident la Serviciul Clienți, prin una din metodele de aici, pentru a exista o rapiditate mai mare în rezolvarea problemelor.

Baftă!

arsradu
#StarMember

Doar o completare la cele spuse de colegi mai sus. Acele sageti sus/jos reprezinta download/upload. Telefonul transmite informatii catre internet (upload) sau descarca informatii de pe internet (download).

In ceea ce priveste problema ta, esti abonat sau client prepay? Daca esti pe prepay, ai o optiune cu resurse incluse activa pe cont?

Client Orange