anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu imi apare pe telefon "4g" atunci cand am Wi-Fi pornit?

CostinelN
Explorator
Am observat ca atunci cand am wi-fi pornit, pe telefon la pictograma de la semnal nu imi apare 4g sau 4g+ desi semnalul este destul de bun. Daca opresc wi-fi imi apare imediat 4g+. Voi ati observat fenomenul acesta? De ce nu imi apare pe telefon "4g"?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Asta ți-am spus și eu. De-aia ți-am atașat și poze. Evident că Volte-ul este disponibil doar prin intermediul rețelei 4g, pentru că așa se și numește, adică ,,apel 4g". Teoretic nu are cum să te taxeze suplimentar în roaming pentru acest serviciu, pentru că este unul automat, oferit de rețea, acolo unde este disponibil 4g-ul și dacă rețeaua parteneră are implementată tehnologia asta. Sigur, e valabil să ai un telefon care este compatibil cu această tehnologie și am văzut în screenshot-urile atașate de tine că al tău are așa ceva. Îmi pare bine că am contribuit la rezolvarea acestei probleme!

Vizualizare soluţie în postul original

50 Răspunsuri 50

Alex_G_
Cunoscător
Este posibil sa aibă legătura și cu zona. Am observat ca sunt multe localități care nu au acoperire 4G, iar semnalul ajunge foarte greu și parca ești rupt de lume.

Vio73
#StarMember
@Madjer Părerea mea este că trebuie să vezi dacă altcineva cu Orange și un telefon normal are 4g în zonele tale de interes și abia după aceea poți compara. Altfel, nu știu ce să zic.

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutare, atata vreme cat ești conectata pe Wi-Fi, semnalul de date mobile este de rezerva, doar in cazuri in care nu ai semnal bun la internet sau probleme tehnice la el se conectează automat la date mobile, in caz ca ai pornit internet mobil , daca nu trebuie activat. Iar in restul perioadei, cat este semnal pe 4g sau 4g+,va aparea pe telefon, daca nu va aparea doar semnalul care este disponibil in zona de semnal alocata. Clar ca nu va fi mereu 4g sau 4g+. Nu este raza de acoperire peste tot.

NeaValiza
Junior
Este normal asa. Când ești conectat la Wi-Fi nu folosești internet de la Orange, deci telefonul nu îți mai arata țiul de rețea mobila la care ești conectat.

Mădălin
Cunoscător certificat
Nu la toate telefoanele se întâmplă acest lucru.La mine apare de fiecare dată când e posibil atât timp cât setările sunt făcute în așa sens

Lupul_cu_un_sin
Începător
Așa e creat sistemul de operare, dacă intri pe wi-fi să se bazeze pe el nu pe datele mobile, poți opri chestia asta din opțiuni dezvoltator.