anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu imi apare pe telefon "4g" atunci cand am Wi-Fi pornit?

CostinelN
Explorator
Am observat ca atunci cand am wi-fi pornit, pe telefon la pictograma de la semnal nu imi apare 4g sau 4g+ desi semnalul este destul de bun. Daca opresc wi-fi imi apare imediat 4g+. Voi ati observat fenomenul acesta? De ce nu imi apare pe telefon "4g"?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Asta ți-am spus și eu. De-aia ți-am atașat și poze. Evident că Volte-ul este disponibil doar prin intermediul rețelei 4g, pentru că așa se și numește, adică ,,apel 4g". Teoretic nu are cum să te taxeze suplimentar în roaming pentru acest serviciu, pentru că este unul automat, oferit de rețea, acolo unde este disponibil 4g-ul și dacă rețeaua parteneră are implementată tehnologia asta. Sigur, e valabil să ai un telefon care este compatibil cu această tehnologie și am văzut în screenshot-urile atașate de tine că al tău are așa ceva. Îmi pare bine că am contribuit la rezolvarea acestei probleme!

Vizualizare soluţie în postul original

50 Răspunsuri 50

Razvan
#StarMember
In ce zona, e posibil sa ai parte doar de 2600 MHz si acoperirea indoor este mai deficitara. Este acelasi telefon si dupa ce ai pus termopan?

Ascary
Campion certificat
Ar merge o antenuta de interior pentru amplificarea semnalului acum după ce ai renovat casa. Se găsește în magazinele Orange.

Alex_G_
Cunoscător

@Razvan folosesc același telefon. Nu am probleme in ceea ce privește apelurile, însă atunci când folosesc datele mobile mi se întâmpla uneori sa nu primesc nimic și observ asta când intru pe Messenger și imi apare ca nu sunt conectata la net.

 

@Ascary mulțumesc mult pentru sfat. Nu știam de o astfel de varianta. Poate ca ar fi bine sa imi cumpăr cât mai repede o antena, mai ales ca spui ca le găsesc in orange.

CostinelN
Explorator
Alex G. ai ceva cunostinte in ce consta antena Orange? Eu am vazut ca este o antena care se monteaza la exteriorul cladirii din care pleaca un cablu care vine intr-un echipament care se monteaza la interior. Tot asa sunt si cele care se gasesc in magazinele Orange?

Alex_G_
Cunoscător
CostinelN nu știu nimic despre aceasta antena. Chiar voiam sa ma interesez despre ea. Ne poate spune mai multe @ascary, am observat ca el stie mai multe.

CostinelN
Explorator
Asa arata o antena Orange pentru amplificare semnal pe care o am montata la firma unde lucrez. Este cablat pana la un echipamentele montate in interior. Antena a fost montata gratuit de catre cei de la Orange si deserveste doua echipamente in interior. Nu stiu daca cele comercializate in magazinele Orange arata la fel... Eu zic ca este cam incomod sa tragi cabluri prin casa....

Vio73
#StarMember
Se numește repeater, care are rolul de a amplifica semnalul existent și este folosit frecvent pentru acoperirespații de birouri, magazine, hale industriale, etc. Dar merge foarte bine și acasă.

Alex_G_
Cunoscător
Mulțumim pentru poza. Într-adevăr este cam neplăcut sa stai cu multe cabluri trase prin casa, este incomod și de multe ori inestetic.

Alex_G_
Cunoscător
@ Răzvan, m-ai întrebat despre zona in care mi se întâmpla acest lucru: este vorba de un cartier din orașul Braila.

Vio73
#StarMember
Cred că este o antenă yagi sau chiar un repeater.

Andu1984
Junior entuziast
Volte este asa cum stiti o tehnologie oferita in prezent doar de orange si usor usor promovata de Digi,conditia este sa ai un telefon care sa aibe o asemenea capacitate,o astfel de functie cat despre voice hd aici e alta mancare de peste.

Neaplicabil
Spre exemplu,eu am Oneplus 3 si este pt America de nord,nu am tot timpul semnal 4g ca la cele pt Europa

Vio73
#StarMember
@Madjer, Probabil că telefonul tău nu vede decât o parte dintre benzile existente pentru spectrul 4g din rețeaua Orange și acesta este motivul pentru care nu ai mereu 4g, chiar dacă el poate exista.

Cosmin17
Junior
Salut! Odată conectat la Wi-Fi dispare iconița 4g deoarece nu mai folosești datele în acel moment. Nu este nimic în neregulă cu telefonul sau rețeaua. Deci atât timp cât ești conectat la o rețea Wi-Fi datele se dezactivează adică dispare iconița de la date ( 4g/3g/2g). Sper că te-am lămuri, o zi frumoasă.

Tom1992
Începător
Ori nu locuiești în zona în care este acoperire 4g ori poate nu ți setat telefonul pe 4g