anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu am semnal, Județul Buzău, localitatea Padina?

Anomis
Începător
Bună seara, de o lună de zile în județul Buzău, localitatea Padina nu am semnal deloc, deși avem 3 abonamente. Va rog sa remediați problema.
6 Răspunsuri 6

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, bine ai venit în comunitate. Înainte era în regulă? Este vorba despre indoor sau outdoor? Ne poți da mai multe detalii, te rog?

Neaplicabil
Presupun ca e aceeasi situatie ca in majoritatea localitatilor cu situatii similare. Sunt putine antene, sunt departe, daca se strica una, ramai fara semnal. Sau cel putin semnal sa poti sa vorbesti. Eu am tot dat feedback din aplicatie exact cu locul unde e prezenta problema, si daca e inauntru/afara sau amandoua. Dar momentan n-am observat nicio imbunatatire. Iar bateria, in conditiile astea, scade vazand cu ochii. Trebuie semnalat la tehnic si sper sa se rezolve. Dar, in experienta personala, problemele de genul asta nu prea se rezolva.

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, sunt destule locuri în România fără semnal total sau doar pe anumite tehnologii. Acest lucru trebuie sesizat către Orange, iar dacă sunteți mai mulți în aceeași situație, semnați-o mai mulți (cu numere de telefon, nume și prenume), și poate se rezolvă. Există chiar un topic dedicat pentru localități fără semnal la Orange: https://comunitate.orange.ro/questions/1993075-localitati-semnal-cunoasteti-orange Baftă și să neții la curent!

Salut, Anomis, am verificat si in Padina nu avem semnalate situatii tehnice de retea. Acoperirea cu semnal 4G este buna, 3G si 2G foarte buna. Iti recomandam sa setezi din telefon reteaua in 3G si sa ne comunici daca observi o imbunatatire la nivelul semnalului.

And04
Senior
Salutare! Aceeasi problema o am si eu, locuiesc in judetul Prahova. Am semnalat problema sunand la numarul 300 insa mi s-a spus ca mai intai sa schimb din setarile telefonului Modul de retea (de exemplu, daca era setat pe 4G si nu aveam semnal, l-am modificat pe 3G/ 2G) si, intr-adevar, acum merge mai bine. Mi s-a spus ca daca doresc sa vina o echipa pe teren trebuie sa mai astept o perioada pe modul asta (cu Modul de retea schimbat) si daca nici asa nu merge bine, atunci sa sun din nou si sa le dau niste date pentru a verifica. Toate cele bune!

DanielaH
Moderator

"Acum o luna ne-am cumpărat o casa și de atunci nu am semnal bun în Localitatea Padina.

Update 22.09: "Am setat în fiecare zi o alta rețea și tot nu am semnal bun." (Anomis)