anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre faptul că ANCOM cere acoperire 100% 5g în banda de 700 Mhz?

Vio73
#StarMember
ANCOM anunță că va cere acoperire 100% a populației în banda de 700 Mhz, prin intermediul viitoarei rețele 5g, iar vitezele să fie de 100 Mbps, inclusiv în zonele izolate. Vi se pare fezabilă treaba asta?
Detalii aici:
https://m.zf.ro/business-hi-tech/licitatia-5g-operatorii-sunt-socati-de-planul-ancom-de-a-cere-acoperire-100-cu-servicii-de-voce-si-ingrijorati-de-bruiajele-din-tarile-vecine-din-banda-de-700-mhz-18304852
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
De ce nu, poate e momentul sa avem acoperire și în zonele de granița, asa cum există și în celelalte țări. Pe o mare parte de graniță a României există multe goluri de semnal, dacă bulgarii, sârbii, moldovenii, ucrainienii, ungurii au reușit să acopere și operatorii local ar putea încerca acest lucru.

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

teacher_
#StarMember
Eu zic că ar fi super sa mai fie și zone fara semnal. Am fost in Delta, am stat pe telefon doar dimineața și seara, am fost la munte, am stat pe telefon doar 10 minute/zi, și nu am murit. Înțeleg că societatea este într-o continuă mișcare, dar unele locuri este bine sa rămână sălbatice. 🙂

_roaming
Junior
Foarte buna initiativa Ancom! Ar fi nevoie de mult mai multe initiative de genu din partea lor!

Ascary
Campion certificat
@teacher în Delta trăiesc 30.000 de oameni pe lângă păsări și animale. De acord că unele locuri ar trebui să rămână sălbatice însă locuitorii au nevoie de semnal. Au nevoi,urgente,copii plecați în străinătate sau la școli,ce să facă,sa crească porumbei călători?!

Liva
Junior entuziast
Nu avem acoperire 4g peste tot dar 5g vine cu promisiunea ca in zonele cu semnal mai slab se va activa si amplifica automat semnalul. Avantaj ca se pot monta modemuri in zonele in care trebuie extins semnalul. Deci daca ne gandim la acoprire fata de 4g aceasta se poate face cu mai mare usurinta iar la o celula se pot conecta acum mai multe terminale pe 5 g decat in 4g.

eda2k
Cunoscător
Motivul pentru care, momentan, nu putem avea acoperire 100% cu 5G (bine, nu specifică ce zone trebuie acoperite) https://www.youtube.com/watch?v=GEx_d0SjvS0 Succes !

Oana_5
Începător
M - am documentat in legatura cu 5G si cred ca cine doreste sa foloseasca 5g si cine accepta sa- l foloseasca ori este neinformat ,ori este prost informat ori are un nivel intelectual foarte scăzut. Documentati-va înainte de a lua o hotărâre. Eu cred ca 4g chiar dacă este nociv ne-ar fi fost mai mult decât suficient . Dacă se va instala 5g peste tot.................‍♀️

Liva
Junior entuziast
In banda mai mica radiatiile sunt mai mici. Ar fi bine asta

Vio73
#StarMember
E evident că 5g-ul pe frecvente mici e la fel de dăunător ca și 4g /3g.

Liva
Junior entuziast
Daca nu stiati 5g rezolva problema si cu conexiunea si cu acoperirea. Cu 5g vei avea semnal oriunde vrei. Deci cred ca ce exista acum e inutil nu 5g. Si am specificat frecventele mai mici radiaza mai putin. O frecventa de 700 Mhz radiaza mai putin decat ce exista acum.