anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce localități fără semnal cunoașteți la Orange?

Razvan
#StarMember
De câte ori merg, prin stațiuni de munte prin Retezat, în localitatea Raușor (HD) , trebuie sa am mereu back-up la mine, deoarece Orange nu are semnal. Voi ce localități mai cunoașteți fără semnal de la ORO? În acest fel ajutam ORO sa acopere și acele zone.
46 Răspunsuri 46

Razvan
#StarMember
Pojorâta (SV)

Vio73
#StarMember
Ar fi bine să se facă ceva și pe Transalpina, pentru că de la Obârșia Lotrului spre Oașa e cam pauză totală de semnal. E valabil și pe la Domeniul schiabil Șureanu.

Cosmin_20
Începător
Tot ce inseamna imprejurimile municipiului Curtea de Arges sunt praf la semnal. 3G prezent si nu incarca absolut nimic. Cred ca astia de la Orange au scos ceva din priza acum cateva luni si au lasat asa. Pana acum 4-6 luni nu erau probleme. Aveam 4G. Acum, nimic. Cum iesi din Curtea de Arges, adio internet.

Ascary
Campion certificat
Nașpa situatia Cosmin. Ceva sesizari ați facut si voi? Poate nu de stie de problema...zic si eu.

Vio73
#StarMember
Ultima dată am trecut prin toamnă pe la Curtea de Argeș și împrejurimi și nu erau probleme. Poate e defect vreun echipament. Unde, în ce localități?

Cosmin_20
Începător
Tot ce inseamna drumul spre Vidraru si drumul spre Ramnicu Valcea. Multe locuri semnal 0, iar unde ai 3G, e mort. Nu iti incarca nimic.

Vio73
#StarMember
Ai încercat cu mai multe telefoane? Te întreb pentru că eu sunt din Pitești și nu am avut probleme. E adevărat că nici nu excela, dar oricum, era ok. Mai trebuie oricum făcută densificare, pentru că în multe locuri nu e prea bine, mai ales că este și o zonă turistică. Am spus și eu că în sud-estul județului e și mai rău. Au pus antene 4g la 30-40 km și au spus că e semnal excelent.

Vio73
#StarMember
Din punctul meu de vedere, soluția principală este densificarea în B 3, pe 1800 Mhz. Dacă nu pui pe toate antenele pe care le ai 4g, ci doar la una și sari două sau altfel, și acoperirea va fi una deficitară.

Mihaila_Corneli
Începător
În comuna Draguseni, județul Iași rețeaua de telefonie mobila și date este la pământ, nu este deloc semnal, nu este admisibil ca în 2020 o comuna sa nu aibe deloc acoperire. Trebuie sa ne urcam pe case ca să putem vorbi la telefon, nu mai zic de traficul de internet.

Cosmin_20
Începător
Incep sa apara probleme si pe ruta Pitesti-Curtea de Arges, pe orice model de telefon. Unde trece, intr-o disperare, de la 4G la 3G, iar 3G este mort. Ca sa nu mai vorbesc de ruta Malureni-Stroesti-Musetesti-Valea Iasului, unde semnalul este aproape inexistent pentru folosirea retelei de date. Am facut sesizari pe fiecare zone. Vor feedback din aplicatie? Pai ce feedback sa dau cand nu incarca nimic in aplicatia aia daca nu am semnal. Ca doar nu stau sa dau feedback de la 25 km de locurile cu probleme.

Vio73
#StarMember
În comuna Ungheni, jud. Argeș, nu este semnal 4g, iar 3g-ul se târâie cu viteze execrabile! Practic, nici nu am putut face test de viteză. Și asta afară, pe stradă.

Anomis
Începător
Padina județul Buzău stau de o luna de zile și am probleme cu semnul.

Vio73
#StarMember
Încearcă prin toate mijloacele să le atragi atenția periodic(email, chat Djingo, telefonic, din My Orange, etc) și sunt convins că până la urmă vei reuși. Eventual, mobilizează-i și pe alții să facă la fel! Succes!

Vio73
#StarMember
În Dumbrava Sibiului, mai ales la hotelurile și pensiunile din zonă, semnalul 4g este foarte slab, chiar inexistent. Poate se face ceva, pentru că e jale, mai ales că circulă o grămadă de turiști prin zona aceea!

Salut! Din pacate, nu avem informatii noi cu privire la o eventuala imbunatatire a acoperirii 4G in zona Dumbrava Sibiului. Intelegem neplacerile, te asiguram ca ne dorim ca lucrurile sa se amelioreze si facem tot posibilul pentru cresterea calitatii semnalului in 4G. Daca vor fi schimbari, le vom publica pe site-ul nostru, pe care poti sa revii frecvent, pentru a fi la curent cu noutatile.