anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cel mai bun operator de telecomunicații din România?

Valadoryn
Junior entuziast
Mie îmi place cel mai mult Orange pentru că merge bine internetul și că are oferte bune.Voua?
12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Suntem mai multi care credem asta.. mai găsești un subiect asemănător aici 🙂 https://comunitate.orange.ro/questions/2017936-orange-retea-romania

Miha_Z
#StarMember
Cu siguranta Orange si are si certificari pentru a sustine acest lucru. Poti citi mai multe despre acest lucru in link-ul postat de Jay.

Vio73
#StarMember
Și eu cred că Orange, din mai multe motive, care nu sunt prea greu de evidențiat: acoperire foarte bună pe 2g/3g/4g/4g+; certificâri internaționale, certificări de la Ookla și ANCOM privind vitezele, au apel 4g și apel wi-fi, sunt singurii care folosesc tehnologia esim, au serviciile HD voice și HD Voice plus, sunt receptivi la nou, au pachete integrate de servicii, etc.

Ascary
Campion certificat
Întrebarea este retorică. Este știut faptul că Orange #1 🙂

Pastilchen
Explorator
Eu cred că e o competiție frumoasă, și din care clienții au de câștigat, între Orange și Telekom. Și unii și alții se întrec a aduce noi performanțe. Spun asta pentru că beneficiez de serviciile și uneia și alteia dintre firme. Și sunt foarte mulțumită de această "împletire" de servicii pentru familia mea.

Vio73
#StarMember
Așa este. Sunt curios cum vor evolua lucrurile cu Telekom, pentru că se pare că se vrea o iesire rapidă de pe piața românească. https://m.zf.ro/business-hi-tech/orange-rcs-bulgar-grup-rusia-lupta-activele-telekom-romania-deutsche-telekom-ote-grabesc-fuga-romania-ar-vrea-semneze-contractele-vanzare-pana-finele-lunii-august-18211932/

Razvan
#StarMember
Orice dispariție a unui operator de piață, înseamnă o concurenta restrânsă și beneficii mai puține pentru utilizatorul final.

Vio73
#StarMember
Din păcate, așa este.

FaraUnID
Campion certificat
Defineste "bun" ! Telekom are pachetul de servicii cel mai complet: - Internet fix (ADSL, VDSL, Fibra); - Internet mobil; - Telefonie fixa; - Telefonie mobila; - Televiziune CATV, DHT, IPTV, Web TV; - Servicii financiare; - Servicii gazduire web; Din pacate Telekom nu are profesionisti, iar modelul de business nemtesc implementat la colt de strada de catre amatori le-a cam adus inceputul sfarsitului. Poate cumpara Orange partea de fibra si televiziune de la ei.

Romeo_
Senior certificat
Aici probabil toti vor spune Orange si sustin ideea, dar fiecare retea fie ca este Vodafone,Telekom are partile ei bune.Eu cred ca 3 in 1 ar fi cea mai tare retea pt ca fiecare ar veni cu cate ceva.

Valadoryn
Junior entuziast
Orange este cel mai bun

Valadoryn
Junior entuziast
Orange este no1