anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Calitate semnal oras Ludus, jud.Mures

GAMERNORBI
Junior entuziast
Buna ziua, as vrea sa sesizez o celula care in ultima perioada adica 6~luni are semnal prost indoor, outdoor.
Plus viteza este una dezastruoasa 7Mbps down/10 up. Mai jos aveti cu cellmapper datele de celula respectiva.
Upgradati va rog celula respectiva.
16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember
Trebuie să sesizezi problema către Orange! Sunt, din păcate, destule situații din acestea prin țară. Probabil o antenă în banda 20, care nu mai face față traficului din zonă!

Jay
Campion certificat
Salut! Orice feedback este binevenit, pentru imbunatatirea unor servicii..

GAMERNORBI
Junior entuziast
Da vio73 este una B20 🙂 .In oras sunt 3 celule 2 din ele sunt cu B3,B20 si asta e singura fara B3.E frustrant ca in capatul celalalt al orasului am 100Mbps si langa mine la 500m de antena 6-7mbps.

Vio73
#StarMember
Dacă ai un telefon Samsung ( așa cred din poză), formează *#0011#, pentru a vedea încărcarea rețelei. Sigur, telefonul să fie pe 4g. Pune apoi poza aici. Mulțumesc!

GAMERNORBI
Junior entuziast
Mai jos ai Stack1 si Stack2

Vio73
#StarMember
Din câte văd, ai banda 3 (1800 Mhz), cu o lățime de 20 Mhz și ai o încărcare potrivită (RSRQ-9), spre mare. Arată că nu ai semnalul foarte bun (RSRP 102). Mă gândesc că antena aia să nu aibă o orientare greșită, dacă zici că ești aproape de ea. Au mai fost cazuri. Oricum, sper să facă ceva reglaje, pentru că viteza aia e prea mică! Cu alt dispozitiv ai mai încercat? Ai ceva obstacole majore între tine și antenă? Mă refer la pereți groși, clădiri, etc. Scuze, acum am văzut că era și în cellmaper banda.

Razvan
#StarMember
Vad în cellmapper ca ai B3. Și testul pare a fi făcut tot pe B3, altfel viteza era mult mai mică pe B20.

Vio73
#StarMember
Și afară, cu vizibilitate directă la antenă ai probleme? Poți testa dacă există diferențe majore între zi și noapte?

GAMERNORBI
Junior entuziast
Vio a prins o celula B3 in momentul acela.Eu stau pe str 8 martie in Ludus daca vei vedea cel cu B20 este cel mai aproape de mine.Si da viteza e la fel ca e zi ca e noapte.

Vio73
#StarMember
Posibil să fie și vreo problemă cu antena respectivă. Eventual, mai încearcă să faci un printscreen ( poză) în care să ai coordonatele antenei cu pricina, pentru a vedea cine trebuie și poate se face ceva.

DanielaH
Moderator
@GAMERNORBI, mulțumim pentru postare! Am verificat cu colegii noștri de la departamentul tehnic situația semnalată de tine. În momentul de față toate cele 3 antene care deservesc acoperirea semnalului în Luduș/ Mureș indică parametrii ok de funcționare. Nu s-au găsit probleme pe niciunul din cele 3 site-uri. În ultimele luni, de când a apărut pandemia, antenele la nivel national au fost mai congestionate ca de obicei (majoritatea oamenilor au lucrat de acasă, copiii au facut ore online etc.), fapt ce a dus la o încarcare mai mare a rețelelor/ antenelor. Recomandarea noastră este să verifici locul exact unde întâmpini probleme (locația exactă), să verifici atât pe 4G cât și pe 3G (teste de viteză), să verifici sim-ul și în alt telefon și, dacă este posibil, să ne spui dacă și alte persoane din acea zonă au aceleași probleme.

GAMERNORBI
Junior entuziast
Salut Daniel in cursul zilei de Azi am sa verific pe un S9 si iphone SE2020 calitatea semnalului cat si viteza cu 2 dispozitive si 2 sisteme de operare diferite. Voi face teste si de pe 2 nr Orange Prepay diferite. Problema este chiar dinainte de pandemie.E si frustrant ca intr-o parte a orasului am 100Mbps+ si aici viteza mica.O sa revin cu testele mentionate de voi Apropo vio73 spor si aici.Coleg de pe Softpedia ZIGZAG20 🙂 .

Vio73
#StarMember
Mă bucur că ne reîntâlnim și aici și sunt convins că vei rezolva, mai ales că a văzut cine trebuie. Succes!

Razvan
#StarMember
S-a rezolvat cu semnalul 4G în Luduș?