anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când putem folosi reţeaua 5G în Miercurea Ciuc?

Varga_Nandor
Începător
Când putem folosi reţeaua 5G în M -Ciuc?
4 Răspunsuri 4

teacher_
#StarMember
Salut! Momentan, reteaua 5G este disponibila doar in marile orase. Probabil in a doua jumatate a anului viitor va fi disponibila si in municipiile resedinta de judet.

Razvan
#StarMember
Probabil prin 2021, odată cu implementarea 5G în 700 MHz.

Vio73
#StarMember
Peste vreo doi ani cred că va fi 5g în majoritatea orașelor reședință de județ. La anul va avea loc licitația 5g pentru utilizarea unui spectru mai larg de frecvențe în cadrul acestei tehnologii ( 700, 1500, 2600 Mhz, etc) și de atunci se va accelera procesul de extindere a acoperirii 5g. Până atunci avem 4g/4g+, care în funcție de gadgeturile folosite și de câți utilizatori sunt conectați pe o antenă funcționează mai bine sau mai puțin bine. 5g-ul va veni cu siguranță și va aduce schimbări majore în ceea ce privește viteza și conectivitatea.

Gianni
Cunoscător certificat
Probabil cei de la orange și-au făcut niște calcule și știu deja cu aproximație cam cîți utillizatori are în fiecare zonă pentru a nu monta antene subdimensionate, iar 5G să aibă cîți mai mulți utilizatori. Inceputul a fost mai greu , după licitație se va acționa mai repede pentru implementarea 5G. Va dura ceva timp, dar sper ca in decurs de 2-3 ani să aibă o acoperire cit mai mare la nivel național.