anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apeluri întrerupte Şelimbăr, Jud. Sibiu

AndreiUrsu
Junior
Salut!
Sunt printre voi utilizatori care pierd semnalul brusc in timpul apelului? Pățesc aproape de fiecare data când vorbesc la telefon, indiferent ca sunt in casa sau in strada sa nu mai fiu auzit de către interlocutor sau sa se închidă apelul. Se întâmpla de ceva timp încoace și am schimbat inclusiv cartela. Semnalul indicat de telefon nu se schimba. Dețin un iPhone 11 iar înainte am avut un Samsung Galaxy S10+ și aveam aceeași problemă. Făcând un test de viteza de internet, apar fluctuatii mari deci implicit diferențe majore de la un test la altul, in același loc.
Multumesc!
12 Răspunsuri 12

Razvan
#StarMember
Poți sa ne spui și locația în care întâmpini astfel de probleme?

AndreiUrsu
Junior
Salut! Am făcut deja o solicitare colegilor de la orange dar eram curios dacă și alți utilizatori au problema asta. Şelimbăr, Jud. Sibiu

Razvan
#StarMember
Aha, acum 2 ani era semnal bun pe acolo, nu am mai fost prin zonă, am schimbat jobul, mai puține delegații.

AndreiUrsu
Junior
Da, e tare ciudat ca de multe ori, cum am scris și in întrebare, îmi indica semnal bun dar se închide apelul. Și problema nu e doar aici unde locuiesc, am pățit și pe stradă. Am oprit VoLTE pentru o perioada și pe 3G am pățit la fel.

Vio73
#StarMember
Ai numai în zona aia probleme sau și prin alte părți?

AndreiUrsu
Junior
Am avut și in alte zone ale orașului. Din cauza pandemiei nu am umblat așa că nu pot sa fiu mai concret. Am înțeles de la cei de la orange ca ar fi probleme in mai multe zone la nivel național dar in ultima vreme cu tot ce se întâmpla, nu mai prea cred nimic.

Vio73
#StarMember
Mă gândesc să nu fie ceva local, pentru că atunci când sunt probleme la nivel național sau în mai multe zone, acestea sunt anunțate prin diverse comunicate de către operator.

AndreiUrsu
Junior
Știu, dar asta a fost răspunsul lor...

Vio73
#StarMember
Posibil să fie și foarte mare aglomerație pe anumite antene și în anumite momente se deconectează apelul. Cu internetul e și mai problematic. Din câte spui, cam așa cred!

AndreiUrsu
Junior
Și care sunt soluțiile pentru asta? Chiar nu ma pricep, pe mine ma interesează sa pot folosi funcția de baza a telefonului...

Vio73
#StarMember
Îți dai seama că doar ne dăm cu presupusul pe aici. Dacă e congestie de rețea ( aglomerație mare), trebuie să se suplimenteze echipamentele sau să se mărească la cea pe care te conectezi capacitatea.

Vio73
#StarMember
E ciudat totuși, dacă zici că întâmpini problema în mai multe locații.