anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apel WiFi...inactiv din update software

FLo1
#StarMember
Revin conform sugestiilor primite cu un topic nou: Se poate dezactiva software optiunea de "apel wifi" / apel VoLTE? Ma refer la activarea/dezactivarea automata a acelui icon cu receptor (vezi foto ca exemplu la situatia prezentata). Nu am acordat importanta fiind o facilitate valabila pentru optiuni cu resurse 4G active, iar la mine de o perioada buna prepay-ul nu a fost "alimentat". De curand, in urma unei incarcari am constatat anomalia: SIM 4G, apel wifi activat (cel putin ca optiune pornit/oprit), dar totusi nefunctional, adica nu apare acel receptor, dar nici nu se poate apela in mod avion cu VoWIFI activat. Telefonul este un Samsung A50 (inca destul de bun), la care in urma cu 4 luni situatia era functionala. De atunci, au mai fost updateuri de software ale celor de la Samsung, iar acum "apel wifi" este knockout. Totusi, se pare ca nici cu alt SIM, sau alta retea, icon-ul in cauza nu este activat.
Pe scurt: problema de retea, defect hardware sau doar software? S-ar putea "repara" la un viitor update de software sau e ceva definitiv?
3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember
Nu va mai deranjati cu raspunsuri. Orange nu ofera servicii 4G la cei care nu scot din buzunar minim 5€. Si eu era sa resetez/reinstalez softul. Desi ar putea stimabilul Orange sa isi prezinte TRANSPARENT oferta, el prefera sa ofere surprizele unde nici nu te astepti. Asadar doar daca incarci prepayul cu minim 5€, atunci poti avea servicii 4G, prin urmare si acces la servicii VoLTE sau VoWIFI. In caz contrar ti se asigura vise placute. Acesta a fost o informatie primita pe alt topic la insistente dupa aproape 10 zile.... greu cand nu exista transparenta: https://comunitate.orange.ro/questions/2548804-apel-volte-4g-apel-wi

mihai_13
Maestru
eu cred ca problema este de software mai ales in cazul voce over wifi-call .... daca in cazul voce hd poate fii influentat de valoarea abonamentului sau a incarcarii prepay la voce wifi call nu stiu cum ar putea limita optiunea din firmware - in concluzie cred ca cei de la samsung in cooperare cu ORO au relizat o "scapare" in creerea ultimului uptodate pentru A50 - incearca sa faci flash un firmware simplu ROM ..... NU costumizat de la ORO sa vezi daca ai in setari wifi call sau voce hd https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a50/firmware/SM-A505FN/ROM/#SM-A505FN

FLo1
#StarMember
Exact mihai, acest fapt eram pe puctul de a-l face pana sa primesc minunea de raspuns ne-mai-pomenit deloc pe site-ul retelei numarul 1: resursele 4G nu sunt pentru toti si toate optiunile. Iar fara resurse 4G nu ai nici VoLTE sau VoWIFI activat. Mulțumesc de raspuns.