anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am fost sunat de mama din italia, dar pana am raspuns eu la telefon, i-a raspuns deja o persoana straina??

Stefan_RIZEA
Începător
Ok, let me clarify, this is very weird and scary.
In pachetul Orange avem doua numere de telefon, al meu si al mamei.
Aseara, la ora 21:30, mama, aflata in Italia, m-a sunat pe telefonul mobil, eu nu am reusit sa raspund la telefon, dar ei i-a raspuns cineva. Mi-a spus ca avea accent strain, posibil indian. Nu a inteles ce ii tot spunea, aparent nu vorbea in engleza. Mama s-a speriat, a crezut ca fac eu o gluma si a inchis apelul.
La cateva minute, mama incearca iar sa sune in tara, dar de data asta pe telefonul fix (tot Orange, inclus in pachet). Aceeasi poveste, vorbeste persoana aia. De mentionat este faptul ca bunica mea a reusit sa raspunda la telefon, and this gets a little weird, bunica o putea auzi pe mama (a intrebat "cine e la telefon, cu cine vorbesc?"), mama putea sa il auda doar pe strain. Apelul a fost incheiat dupa cateva secunde de catre mama.
Dupa asta, a incercat sa ma mai sune pe mobil de doua ori dar i-a intrat mesageria vocala.
De mentionat, a fost sunata de doua ori, acum cateva zile, de numarul ei de telefon. (da, numarul ei, 100%). Am testat si nu se poate apela singura, ca sa zici ca e o greseala. Nu a reusit sa raspunda la telefon deci nu stie ce se intampla in cazul acela.
Also, inainte sa se intample toate acestea, mi-a spus ca se aud persoane muffled pe fundal la apel in timp ce incearca sa sune pe cineva.
Cartela o are de ani de zile, nu a mai avut probleme de genul.
Telefonul ei este nou, primit de la Orange in Iunie. Are antivirus, sta doar pe Facebook, Instagram, etc, lucruri vanilla. Stie de securitate cibernetica si este cautious. Sunt destul de sigur ca telefonul nu este hacked.
Any ideas?
- Stefan Rizea
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Cine știe, poate au intrat ceva hackeri ,,pe fir". Și mie mi s-a întâmplat cu ceva ani in urmă să aud alte voci in fundal. Cred totuși că cei de la Orange pot vedea în sistem ce s-a întâmplat! Oricum, destul de neplăcută situația!

Anonim
Neaplicabil
Am patit si eu asa ceva cu un prieten inregistrat in Orange Polonia. Nu era roaming, era numar de acolo. Am sunat si dupa 1 minut m-a sunat alta persoana ca de ce am apelat numarul ei... Am mai auzit de cazuri din astea, dar nu am mai patit pana atunci. De ce se intampla nu stiu. Par sa o ia razna niste rute. Nu ar trebui sa se intample deloc asa ceva.

arsradu
#StarMember
Acum mai multi ani, mi s-a intamplat si mie sa ma sune cineva, dar sa nu apara numarul pe care il aveam in agenda. Aparea un alt numar. Dupa ce vorbeam cu persoana respectiva, imi zicea ca ea m-a sunat. Doar ca nu aparea numarul ei. Acuma, o fi fost alocat, n-o fi fost alocat numarul ala. Nu stiu, nu am sunat niciodata. Dar cert e ca nu era numarul care trebuia sa fie. Probleme de rutare intr-adevar. Dar foarte dubios in cazul tau.
Client Orange

BlackWolf
Senior
Ce situatie nasoala si stranie. Ori sunt probleme ale retelelor, ori mizeriile alea de scammeri de 2 bani au mai descoperit o metoda. Deobicei aia sunt indieni, pakistanezi...etc.

VasT
Explorator entuziast
ansradu Faza cu alt numar e posibil deoarece pe circuitul international uneori se pierde identitatea. Ăla teoretic e un nr de centrala la care nu poti suna inapoi. Cel putin asta a fost explicatia unuia din CallCenter Orange atunci cand am patit eu asta in urna cu ceva ani buni. De atunci nu am mai patit asta.