anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire slaba in mai multe localitati din Romania

etsets
Junior
Ați promis de anul trecut că îmbunătățiți semnalul in satul Siliștea din comuna Vitănești județul Teleorman și Loc. Mârzănești ,județul Teleorman.Poate faceți niste antene pentru îmbunătățirea calității semnalului. Sunt clienți în zonă și sunt nemulțumiți de semnalul slab și ar mai fi și doritori să se aboneze la Orange, dar semnalul nici pe 2G nu merge.Va rog, să îmbunătățiți semnalul prin construire de noi antene. Așteptăm cu nerăbdare cat de curând să folosim serviciile de calitate ale Orange.
Stie cineva de la orange sa raspunda la aceasta problema a semnalului praf.
Mentionez, la modul general ca inca mai sunt localitati in Romania cu destula populatie si semnal orange 0.
Poate acum dupa prarea Telekom fix cum se zice in acest link https://www.zf.ro/business-hi-tech/grupul-orange-anunta-ca-va-investi-peste-200-de-milioane-de-euro-pe-20668184 , Orange va misca ceva pentru aceste zone slab acoperite.
Edit - Alta Acoperire slaba In Loc. Lipia, Com. Merei, Jud. Buzau se mai poate monta o antena noua ????? pentru ca semnalul este slab.....in acest sat care are 2.000 locuitori la distanta de 5 km de Buzau, nici 2G nu merge!!!!!!!!
16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember
Salutare! După preluarea Telekom fix, cam peste tot a scăzut calitatea sau rețeaua s-a aglomerat și gâfâie. Să sperăm că au un plan general de îmbunătățire a rețelei, că altfel, e cam greu, mai ales cu datele mobile. Baftă!

etsets
Junior
Eu nu am obeservat ca semnalul a scazut dupa preluarea T fix.....am observat de 6 ani nu se mai investeste intr-o antena noua.....si poate din cauza ca a crescut exponential traficul de data ( si ei de 6 ani nu au mai facut nimic), poate ca sunt foarte multe zone congestionate.....trebuie sa puna mana sa faca antene noi in toata Romania

DanielaH
Moderator
@etsets, mulțumim pentru sesizări! Le vom redirecționa către colegii noștri de la departamentul tehnic.

Vio73
#StarMember
Da, asta este clar, dar problema s-a acutizat după preluarea T și în multe locuri unde nu erau probleme.

etsets
Junior
doamna moderator danielaH lucreaza la orange?

DanielaH
Moderator
@etsets, da, sunt angajat Orange și moderatorul Comunității.

etsets
Junior
Vroiam doamna daniela H sa va intreb ce parare si ce au vrut sa spuna cele 2 directoare orange in acest articol https://www.zf.ro/business-hi-tech/grupul-orange-anunta-ca-va-investi-peste-200-de-milioane-de-euro-pe-20668184 Sa aduca semnal in toate localitatile din Romania, unde acum aceste localitati sunt fara semnal?

etsets
Junior
Daniela H nu stii sa raspunzi la aceea intrebare?

FLo1
#StarMember
@etsets: Dumneavoastră oare ați putea să vă asumați declarațiile altor persoane? sau doar declarațiile personale?

etsets
Junior
Astea sunt niste planuri.....si o persoana care lucreaza la o companie stie ce planuri are acea companie in romania fie pe termen scurt, fie pe termen lung

DanielaH
Moderator
@etsets, rolul meu în calitate de moderator este să mă asigur că atmosfera în Comunitate este una prietenoasă și constructivă, că în fiecare zi voi, membrii Comunitații Orange, aveti parte de o experiență pozitivă și, binențeles, de a transmite mai departe colegilor mei feedbackul vostru. Comunitatea Orange este o comunitate a pasionaților de tehnologie. Scopul acestei comunități este să ne ajutăm între noi punând întrebări, adăugând răspunsuri, sfaturi utile, să facem schimb de experiențe, indiferent dacă acestea sunt plăcute sau neplăcute. Iar pentru noi orice feedback este important pentru că ne ajută să ne imbunătățim. Mulțumim încă o dată pentru postare. Te asigur că a ajuns deja la colegii care se ocupă de calitatea rețelei.

MariusB78
Începător
Voi vorbiți de semnal slab în sate? Eu sunt în municipiul Galați, și nu am semnal pt conversație, darămite date...aștept sa vina sa verifice

Vio73
#StarMember
Nu contează că este la sat sau oraș, trebuie să existe acoperire și viteze decente peste tot ( și la sat și la oraș), că abonamentele sau preturile la serviciile prepay sunt la fel și la sat și la oraș.

BOND_007
Începător
Întrebati în zona unde locuiti daca alti operatori de telefonie mobila au semnal.O alta varianta ar fi sa încercati cu o cartela de vodafone.Posibil ca ei sa aiba acoperire mai buna.