anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

5G pe eSim Galaxy Z Fold2 5G

PeterTheGreat
Începător
am pe telefon sim cu abonamnet 4G si esim cu abonament 5G. 5G nu functioneaza nici in Cluj, nici in Bucuresti. ce pot face? e vreo problema de incompatibilitate?
12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Peter!!! Telefonul tau are 5G pe eSIM. Poate nu s-a activat din centrala accesul la 5G pt abonamentul tau. Maine trebuie sa suni la 300 sau sa apelezi la Chat si sa soliciti activarea serviciului 5G pe eSIM, conform abonamentului pe care il ai.

PeterTheGreat
Începător
am sunat, setarile sunt ok, operatorul ma asigura ca totul e ok dar telefonul nu tine seama de asigurarile lui si nu merge! am sunat si la samsung. si ei ma asigura ca totul e ok. si totusi nu merge.

delfinas
#StarMember
Te-ai plimbat prin mai multe zone ale oraselor si nu ai prins nicaieri semnal 5G?

DanielaH
Moderator
@PeterTheGreat, s-a rezolvat situația? Noi ți-am trimis zilele trecute un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și te-am rugat acolo să ne oferi mai multe detalii. Dacă situația persistă, așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

PeterTheGreat
Începător
evident ca nu s-a rezolat! dupa ce m-am plimbat prin diferie locuri prin Cluj in cautarea mult aseptatului 5G, dupa ce fiecare dintre cei 3 operatori a refacut setarile pe care le facuse si ceilalti, a fost emis un tichet si am fost sunat de un domn. m-a pus sa fac test de viteza si cand a auzit ca am 15 md ping, upload 7 Mbs si downlod 2Mbs pe 5G a inchis si nu a mai revenit !!! acum a aparut un lucru nou, ma aud cu ecou! sa traiasca orengi-gi-gi-gi!

PeterTheGreat
Începător
nu am primit nici un email, doar un telefon, cum am mai spus.

DanielaH
Moderator
@PeterTheGreat, am retrimis e-mailul.

DanielaH
Moderator
@PeterTheGreat, am primit răspunsul tău. Mulțumim pentru detalii. Le-am transmis colegilor noștri pentru a verifica situația ta.

DanielaH
Moderator
@PeterTheGreat, colegii ne întreabă de unde este achiziționat telefonul? De la noi de la Orange?

PeterTheGreat
Începător
da, de la dvs. in ianuarie 2021. am precizat acest lucru celor 4 operartori cu care am vorbit pana acum.

Salut@ PeterTheGreat! Colegii nostri din echipa tehnica ne-au comunicat faptul ca modelul de telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G vandut de Orange functioneaza in 5G, el fiind compatibil doar cu banda N78, nu si cu N1. Printre zonele din Bucuresti in care ar trebui sa iti afiseze 5G, pe ecranul telefonului se numara: Tineretului (Liceul Gh. Sincai), Pta. Unirii (baza Dealului Mitropoliei), Cotroceni (zona INSP, Facultatea de Arhitectura). Colegii nostri au avut nevoie de informatii suplimentare legate de zonele din Cluj-Napoca in care mergi, iar azi te-au contactat in acest sens. In privinta acestui oras, atunci cand vei avea mai multe amanunte din Cluj, te vom ruga sa revii tu catre colegii de la departamentul tehnic, pentru a furniza mai multe detalii. Multumim si te asteptam sa revii cu informatii noi!

PeterTheGreat
Începător
pe scurt, orange mi-a vandut un telefon premium care e doar partial compatibil 5G fara sa imi mentioneze acest lucru!