anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme fibra optica

Costiug
Începător

Astăzi sunt 7 zile de când nu funcționează internetul și cablul TV. Un vecin avea probleme cu fibra iar când au rezolvat la el , nu mi-a mai funcționat mie. Am avut o programare la care nu a venit tehnicianul, după aceea am mai apelat de 4 ori serviciul Orange urmând sa fiu sunat înapoi, nu am mai fost contactat de nimeni. Termenul de soluționare a problemelor la fibra optica este de 72 ore iar la mine a depășit "puțin" acest termen. Ce pot face sau cu cine pot lua legătura pentru a mi se rezolva mai repede problema? Mulțumesc 

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Salut! Și bun venit în Comunitate!

Îmi pare rău pentru situația descrisă de tine.
Dacă deja ai depus o sesizare la noi, înseamnă că această situație este cunoscută și colegii noștri cu siguranță fac toate verificările necesare pentru remedierea problemei. Îți recomandăm să aștepti să primești informațiile legate de soluționare din partea lor.
Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate când se va rezolva. Mulțumim.

Și eu aștept sa revin cu vești bune, dar la cum se mișcă lucrurile nu cred sa fie curând...chiar este inadmisibil ca de o săptămână sa nu vină un tehnician 

Razvan
#StarMember

Salutare! Este posibil ca tehnicianul care a intervenit să te fi deconectat și pe tine pentru a ușura intervenția și a uitat să te conecteze ulterior sau vreo intervenție mai energie și a afectat și fibra optică care te deservește. Succes! Să ceri și despăgubiri pe perioada de ne funcționare a serviciilor. 

And04
Senior

Salutare, @Costiug 

Stiu ca pentru serviciile OROC, poti sa pornesti o diagnoza si sa deschizi o cerere si din MyOrange de pe mobil (sectiunea "Altele", apoi "Asistenta"). Te sfatuiesc totusi sa incerci sa iei legatura si cu un operator (prin apel la 300 sau chat Djingo disponibil la adresa: https://www.orange.ro/servicii/chatbot/ )pentru a beneficia de o reducere pentru perioada de nefunctionare a serviciilor.

Asteptam vesti.

 
 

 

 

Eniko2
Junior

Buna ziua Stie cineva ceva despre vreo defectiune technica, in Jud.Mures Loc. Cristesti. De aseara nu merge internetul si tv. Am fibra optica. 

Salutare, @Eniko2! Bine ai venit în Comunitatea Orange!

 

Îți sunt funcționale serviciile? Am verificat adresa oferită, iar în zona nu sunt erori tehnice.